2777
2789
عنوان

دعواي خواهر شوهرم و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 101 پست
جاريت هر مشكل و كينه اي هم كه از خواهرشوهرت داشته نهايت حماقت رو كرده كه اين كارو باهاش كرده چون فقط ...

موافقم خيلي خودشو كوچيك كرد جلو اون همه ادم بزرگ

ولي من اصلا مهم نيست كه حسودي ميكنه با هرچي

از همون اولجوري باهاش رفتار كردم كه اجازه نداره حتي نظري بده راجعبه زندگيم

بذار یه نصیحت بکنم درسته الان از کار جاریت ناراحت شدی اما تو گذشته اونا و روابطشون را نمیدونی پس حواست باشه به هیچ وجه دخالت نکنی مثلا فردا پس فردا برای دلداری به خواهر شوهرت زنگ نزنی ها!

فاصلتو حفظ کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمهای. اینجوری خوب بلدن حق خودشونو بگیرن بعید میدونم حتی کار به دعوا هم کشیده باشه چون کسی ک انقدر ...

موافقم باهات

ولي من با اين حال مسيج دادم و تشكر كردم از خواهر شوهرم

به نظرم من اگه هر کاری هم خواهر شوهرت قبلاً باهاش کرده بود ، بازم اینکار خیلی زشت بوده و فقط حقیر بودن خودشو رسونده. و با زبون بی زبونی گفته من حسودم و دارم دق میکنم

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
بذار یه نصیحت بکنم درسته الان از کار جاریت ناراحت شدی اما تو گذشته اونا و روابطشون را نمیدونی پس حوا ...

نههه اصلا من حتي اون موقع هم به روي خودم نياوردم 

حتي اون لحظه كه بهش گفت با موي باز آشپزي كردي بهميدم داستان چيه شروع كردم با همسرم حرف زدن كه انكار نشنيدم 

اتفاقا مادرم هم همينو كفت 

ممنونم از  راهنماييت 

حواسم هست

حتي به خواهر شوهرم هم مسيج دادم فقط تشكر كردم همين

من که جای خواهرشوهرت باشم تو روی مهمونا چیزی نمیگم قربون صدقه و عذرت خواهیم میکردم اما بعد مهمونی ام ...

معذرت خواهي كرد خواهر شوهرم حالا نميدنم ديگه بعدش چيكار كرده 

فردا همسرم امار ميگيره خخ

به نظرم من اگه هر کاری هم خواهر شوهرت قبلاً باهاش کرده بود ، بازم اینکار خیلی زشت بوده و فقط حقیر بو ...

آره موافقم باهات 

مادرم هم همينو گفت 

از همه بدترش اين بود كه تا وقتي كه ميخواستن برن هي ميگفت حالت تهوع دارم و لب به هيچي نزد

آره موافقم باهات  مادرم هم همينو گفت  از همه بدترش اين بود كه تا وقتي كه ميخواستن برن هي ...

خیلی بی ادبی کرده ، واقعا بعضی ها چطور میتونن 

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)
خیلی بی ادبی کرده ، واقعا بعضی ها چطور میتونن 

منم هميشه اين فكرو ميكردم ولي امشب متوجه شدم خيلي راحت 

اصلا انقدر براش راحت بود كه انگار ميخواستش يه خرف معمرلي بزنه