2777
2789
عنوان

کسی میتونه راهنماییم کنه

83 بازدید | 13 پست

من نمیتونم کلا تصمیم بگیرم کلا میترسم از هر تصمیمی میترسم پشیمون بشم 

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

جان

میتونم بهت پیام بدم؟

نمیدانم چه میشود ولی از راهی که سه سال نشد برمیگردم و قلبم آنجا میماند کاش توانش را داشتم و باز ادامه میدادم ولی آخر به کدامین امید خسته ام از نتیجه های تکراری برایم دعا کنید شاید صدای شما به خدای من برسد ولی خوب میدانم هم میییند هم می‌شنود ولی خب.                                       ❌️به من درخواست نده آقای نامحترم ❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روانشناس مراجعه کن   چون ممکنه علائم دیگه ای هم داشته باشی که بشه اسم اختلال روت گذاشت و درمان باید بشی  ولی اگه فقط همینه مشکلت شاید یه خاطره بد داری از گذشته بخلطر تصمیمی که گرفتی..از تصمیم های کوچولوکوچولو شروع کن و پاشون وایسا   قبلش هم قشنگ عاقلانه روشون فکر کن و اگه لازمه ردی کاغذ بیار

واسه اینه که پدر و مادرت از این لحاظ اموزشی به تو ندادن.من هم مثل تو بودم.و تا بخوای تصمیمات اشتباه تو زندگیم گرفتم.این وظیفه پدر و مادره که فرزندشون رو برای تصمیمات بزرگ زندگی اموزش بدن که متاسفانه انجام ندادن .سعی کن وقتی بین دو راهی قرار می گیری یه قلم و کاغذ بیار و طرف راست بنویس مزایای انجام این کار.طرف چپ هم بنویس مضرات یا معایب انجا این کار و زیر این دو مورد هر چی به ذهنت میاد بنویس.بدون اینکه احساساتی عمل کنی.بعد ببین کدوما بیشترن.مضرات یا مزایا.بعد می تونی تصمیم بگیری

به روانشناس مراجعه کن چون ممکنه علائم دیگه ای هم داشته باشی که بشه اسم اختلال روت گذاشت و درمان با ...

نه کلا وقتی تصمیمی که ممکنه برای آینده باشه نمیتونم بگیرم از سرم باز میکنم باید برم روانشناس 

یه دوستی دارم فقط دارم راه هایی که اون میره رو کپی میکنم اصلا خودم انگار عرضه تصمیم ندارم

واسه اینه که پدر و مادرت از این لحاظ اموزشی به تو ندادن.من هم مثل تو بودم.و تا بخوای تصمیمات اشتباه ...

مرسی عزیزم انجامش میدم

یکم از ترست کم کن و ریسکت و بالا ببر ، اشکالی نداره اگه تصمیمی گرفتی و داخلش شکست خوردی نباید بخاطر ...

مرسی ازت ذهنم رو مشغول کرد جملت فک کنم هر تصمیمی سختی و شکست خودشو داده تصمیمی که شکستش کمتره

مرسی ازت ذهنم رو مشغول کرد جملت فک کنم هر تصمیمی سختی و شکست خودشو داده تصمیمی که شکستش کمتره

صدرصد اینطوره ، قبل تصمیم گیری همه جوانبشو بسنج تا اگه خدایی نکرده تو تصمیمت شکستم خوردی ، پشیمون نباشی