2777
2789
عنوان

دعواي خواهر شوهرم و جاريم

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 101 پست

اين جارياااا خيلي بدجنسن الهي كه برن بميرن به حق پنج.تن ال عبأ 😔😢🙏🏻🙏🏻الهي أمين هر چي درد دارم از همون جاري ميكشم البته يكيش خيلي بدجنسه با اونم ،،خدا بهم٧تا جاري داده😬😳نميدونم تا اينجا چه جور از پسشون بر اومدم برن بميرن ايشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتا جاریتون خیلی زشت بوده واقعا.من حتی جایی که میریم مهمونی وقتی برمیگردیم که تازه میزبلن خودشم نیس به شوهرم یا پسرم اجازه نمیدم چیز بدی درباره غذای میزبان بگن

پسرم گل پسرم ای همه احساسم ...ای تمام عشقم....می تپد قلب من با تبسمهایت...

الان جاریت اگر توی نی نی سایت باشه میاد تاپیک میزنه دماغ خواهرشوهر حسودمو سوزوندم بعدم تعریف میکنه که چه کرده . همه هم میگن چه کار خوبی کردی احسنت

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اين جارياااا خيلي بدجنسن الهي كه برن بميرن به حق پنج.تن ال عبأ 😔😢🙏🏻🙏🏻الهي أمين هر چي درد دارم ...

نفرین نکن گلم اصلا خوب نیست خدایی ناکرده دامن خودت و میگیره بدیهاش و بسپار به خدا

من  پ رفتم خونه  عمممم دیدم    عروسش داره چایی میاره

ب همه تعارف کرد  و  خواهرشوهرشو  رد  کزد رف نفر بعدیییی

بعد  خواهرشو   عروس کوچیکه  صدا زد واس من چایی بیار...

واقعا  هرچند  قهر باشن  حرکت  بد و زشتیه   

من جای خواهرشوهرت بودم میگفتم اخه دیدم همیشه تو غذاهات مو هست گفتم عادت داری به چاشنی مو برات مو گذاشتم که به دهنت مزه بده

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام