2777
2789
عنوان

دعواي خواهر شوهرم و جاريم

3482 بازدید | 101 پست

امشب خونه خواهر شوهرم دعوت بوديم پاگشا كرده بود منو همسرم رو كه ما بوديم و خانواده من و مادر شوهر و و پدرشوهرم و جاريم اينا و مادر پدر همسرش هم دعوت كرده بود خواهر شوهرم

ما كه رسيديم ديدم جاريم خيلي تو قيافه بود براي همه و فقط با منو مادرم صحبت ميكرد يا اصلا حرف نميزد انگار قبل ما يه اتفاقي افتادهبود

موقع شام همه داشتن شام ميخوردن و تعريف ميكردن از شام خواهر شوهرم كه يهو جاريم گفت عزيزم با موهاي باز و پريشون و فر فريت غذا درست كردي؟

خواهر شوهرم گفت چي؟

يهو جاريم يه مو از تو غذاش جلو همه درورد گفت موهاتو تو غذات ريختي يا غذاتو تو موهات

خيلي جو سنگين شد خواهر شوهرم ١سال نشده ازدواج كرده جلومادر شوهرش خيلي ضيايع كردش 

اصن بغض كرد خواهر شوهرم 

خيلي ناراحت شدم براش و بدماومد از حركت جاريم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عقده اي اه 

هر چيزي جايي داره 

تنها بودن قابل درك بود

اه چقدر كينه اي😐

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

خواهر شوهرم هم يهو هول كرد گفت توروخدا ببخشيد لابد به لباسم چسبيده بوده موهام بخدا بسته بود 

مادر شوهرش هم گفت عزيز دلم پيش مياد بعد رو به جاريم گفت وايه هركسي پيش مياد ١٠٠٪؜ واسه شما هم پيش اومده

خواهر شوهرم هم رفت بشقاب جديد براي جاريم اورد ولي ديگه لب به غذا نزد 

هي هم تا آخر مجلس ميگفت حالت تهوع دارم :/

حسم میگه مو ساختگی بوده خودش انداخته توی غذای خودش

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

من جای خواهرشوهرت بودم میرفتم زیرِ زمیییین😫

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱