2777
2789
ممنونم از راهنمایت من خودم باید انتخاب کنم ؟ که ب چ روشی خارج بشه؟

نه عزیزم خودشون تشخیص میدن اول بستری میشی سرم فشار میزنن و شیاف برات میزارن اگر با اینها خارج شد که هیچ اگر نه میبرنت برای کورتاژ

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
نه علامت خاصی نداشتم، اولی تو آخرای چهار ماهگی ایست قلبی شد، پسربود عاشقش بودم. کلی براش امید و آرزو ...

خب شما هم  میگفتید بررسی کنن تا خدا نکرده اگه مشکلی هس برطرف بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خب دردکه داره مگر کورتاژشی که اونهم عوارض خودشو داره ولی برای ما بچه اولی ها درد روحیش خیلی بی ...

درکت میکنم . انشااله باره دیگه که باردار شدی خدا یه بچه سالم بهت بده همه غصه هاتو فراموش کنی

خب شما هم  میگفتید بررسی کنن تا خدا نکرده اگه مشکلی هس برطرف بشه

فکر می کنید نگفتم؟

پیش بهترین دکترای تهران رفتم، پیش اساتید دانشگاه، جنین رو دادم پاتولوژی، خودم و همسرم آزمایش ژنتیک دادیم، آزمایشهای مربوط به سیستم ایمنی، انعقاد خون، آزمایش اسپرم، سونوگرافی های دقیق، .....

نشد که نشد، لابد خدا نخواست

من کم کاری نکردم، تو دوره بارداری دومم هرشب یه آمپول هپارین دور نافی زدم، کلی قرص و شیاف داشتم.بازم مرد.

فکر می کنید نگفتم؟ پیش بهترین دکترای تهران رفتم، پیش اساتید دانشگاه، جنین رو دادم پاتولوژی، خودم و ...

پس بسپار به خدا عزیزم نگران نباش . کار خدا بی حکمت نیس . منم خودمو سپردم به خودش خودش صلاح همه رو میدونه 

نه علامت خاصی نداشتم، اولی تو آخرای چهار ماهگی ایست قلبی شد، پسربود عاشقش بودم. کلی براش امید و آرزو ...

ای جانم بمیرم من... گلم من ماما ام میتونم تاحدودی راهنماییت کنم ازمایشای غلظت خون؟؟ ایمنی ؟ انعقاد؟؟؟همرو دادی؟؟؟ویتامین دی تو بررسی کن خیلی تاثیر داره تو بارداری تیرویید و دیابتتم که صد درصد پیگیر شدی اگر اینا اوکی بود بررسی رحم انجام بده در اصطلاح پزشکی چیزی هست به نام رحم دو شاخه که خیلی خیلی تاثیر داره تو سقط فراموش شده تمام اینارو پیگیر شو اگرمشکلی نبود آز اسپرم بده برای همسرت ویتامین ای و سی و اید فولیک ۵ ،زینک سه ماه جلوتر بخور و برای همسرت قرص ولمن بخر مخصوص بارداریشو خیلی تاثیر داره تو اسپرم اینارو انجام بده انشالله که بتونم کمکی بهت کرده باشم ارزو میکنم هیچ کس درد سقطو نکشه خیلی من ناراحت میشم بااینکه شغلم اینه و روزانه باکلی از این موردا سرکار دارم اما باز حساسم و ناراحت میشم انشالله خدا یه نی نی سالم و صحیح بهت بده نازنیم😍

فکر می کنید نگفتم؟ پیش بهترین دکترای تهران رفتم، پیش اساتید دانشگاه، جنین رو دادم پاتولوژی، خودم و ...

ناراحت شدم 😢😢😢پس میمونه گزینه رحم دو شاخه اونو پیگیر شو فداتشم

دقیقا مثل من عزیزم منم هفته ی هفت قلبش میزد برا غربالگری که رفتم گفتن ضربان نداره تو یازده هفته ایستاده بود دو هفته بود مرده بود تو شکمم

خیلی سخته ولی خدا جاشو پر میکنه غصه نخور

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
شما علتشو نمیدونید که چرا جنینتون قلبش ایستاد؟

نه ولی من آنفولانزا گرفتم سرماخوردگی خیلی شدید چند درصد احتمال دادن بخاطر عفونت باشه دیگه خدا میدونه دلیلشو

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
ای جانم بمیرم من... گلم من ماما ام میتونم تاحدودی راهنماییت کنم ازمایشای غلظت خون؟؟ ایمنی ؟ انعقاد؟؟ ...

ممنونم عزیزم

آره همه رو انجام دادم،  ویتامین د کم بود که سر بارداری دوم جبران کردم با آمپول و قرص، مشکل تیرویید ندارم، دیابت هم ندارم.الان ب کمپلکس و آهن و اسید فولیک می خورم و همسرم هم جینسینگ و کوفاکتور و اسید فولیک

تو سونوهام رحم دو شاخ دیده نشد حتی واژینال

می خواهم برم زیر نظر مرکز سقط مکرر ابن سینا ، نمی دونم خوبه یا نه؟

شما دکتر خاصی رو پیشنهاد نمی کنید؟

ممنونم عزیزم آره همه رو انجام دادم،  ویتامین د کم بود که سر بارداری دوم جبران کردم با آمپول و ...

اره خوبه عزیزم برو حتما زیر نظرشون اگر تهرانی دکتررزاقی هم خیلیا جواب گرفتن کسی بوده ۶بار سقط کرده بوده فقط مشکلشو دکتر رزاقی فهمیده تو نت سرچ کنی ادرساش با شماره میاد عزیزم