2777
2789
روحیم خوبه چون خداروشکر یه دختر ۲ ساله سالمو باهوش دارم این دومین بارداریم بود

خداروصدهزارمرتبه شکر اکثرا تو این نوع سقطا خانومایی که بارداری اولشون بوده و با کلی امید و ارزو خیلی ازیت میشن اما به هرحال غصه و ناراحتی داره درکت میکنم خواهری😢

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروصدهزارمرتبه شکر اکثرا تو این نوع سقطا خانومایی که بارداری اولشون بوده و با کلی امید و ارزو خیلی ...

ممنونم  ولی فردا احتمالا یه سونو دیگه برم که مطمئن شم

کامل درکت می کنم دو بار این کابوس رو تجربه کردم یه بار دیگه سونو می کنی و تمام سخته خیلی سخت ولی ...

ای خدا چقد سخته😣😣خدا نصیب نکنه به هیچکس الهی😥😥علتشو پیگیر نشدید عزیزم؟شماهم نشونه خاصی نداشتید

اصلا هیچی 

یه خانمی پریشب تو یه تاپیک میگفت قلب بچم هفته هشتم میزده بعد رفتم سونو گفته نمیزنه نگو دستگاهش خراب لوده و بچه سالم گفت خداروشکر سقط نکردم حالا شما هم یبار دیگ برو سونو جای دیگ

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
ممنونم  ولی فردا احتمالا یه سونو دیگه برم که مطمئن شم

اره عزیزم حتماااا یه سونو خیلی عالی و باتجربه برو انشالله اشتباه شده باشه😢

ای خدا چقد سخته😣😣خدا نصیب نکنه به هیچکس الهی😥😥علتشو پیگیر نشدید عزیزم؟شماهم نشونه خاصی نداشتید

دیروز متوجه شدم چون رفتم سونو نمیدونم دلیلشو باید برم دکتر ببینم چی میگه آخه نه خونریزی نه درد هیچی نداشتمو ندارم

درد داره سقط کردن خیلی؟

نه عزیزم اگر خدایی نکرده زبونم لال حقیقت داشت از نظر من کورتاژ کن چون بارداری دومت بوده برات مشکلی پیش نمیاد اکثرا تو بارداری اول کورتاژ توصیه نمیشه راه دیگه هم هست که خیلی درد دارع با قرصه و عذاب اوره و امکان موندن بقایا هم وجود داره اما کورتاژ اصلا درد نداره و یه دفعه ای راحت میشی

نه عزیزم اگر خدایی نکرده زبونم لال حقیقت داشت از نظر من کورتاژ کن چون بارداری دومت بوده برات مشکلی پ ...

ممنونم از راهنمایت من خودم باید انتخاب کنم ؟ که ب چ روشی خارج بشه؟

نه علامت خاصی نداشتم، اولی تو آخرای چهار ماهگی ایست قلبی شد، پسربود عاشقش بودم. کلی براش امید و آرزو داشتم، چون بزرگ بود طبیعی زایمانش کردم، با زایمانش انگار همه امیدم مرد.

سر بارداری دوم کلی آزمایش انجام دادم، همه سالم بود، کلی دارو و آمپول بهم دادند تا دیگه تکرار نشه. این بار تو شش هفتگی قلبش ایستاد. تو خونه سقطش کردم. با سقط دومی آرزوهام هم مرد.

حالا هم سه ماه از سقط دومم می گذره، نه امیدی دارم برای بارداری مجدد و نه انگیزه ای. همین