2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی هست؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بله ولی تاکید میکنم آفرودیت خالص یا میزان خیلی بالا و بقیه کهن الگوها میزان پایین باشن رو دوست ندارن برا زن زندگی

دلایلش هم بخوام بگم زیاد میشه از حوصلم خارجه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

همه که اینجا ادعای دکترا دارن 

الان تاپیک رو تا ص 50 میبرن جلو البته با کمک هوش مصنوعی

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اتفاقا امروز داشتم با ینفر حرف میزدم که جامعه شناس بود، میگفت زنای امروزی جامعه خیلی الگوی افرودیت زو قوی کردن و نباید این قضیه بیش از حد بشه و اسیب زا شده. یک زن سالم تعادل بین ارکتایپ های زن حساب میشه نه اینکه یکیشون خیلی شدید باشه یا خیلی ضعیف

همه که اینجا ادعای دکترا دارن الان تاپیک رو تا ص 50 میبرن جلو البته با کمک هوش مصنوعی

دکترا نمیخواد. صرفا کسی که کنجکاوی کرده باشه میدونه. این یه تست داره. اگر این الگو بالا باشه حس زنانگی و مادرانه بالاست. من همش رو حفظ نیستم و یادم نیست، ولی این معروفه. 

طرفدار حق و عقلانیت💙 

نه، بستگی داره، باید تعادل باشه، آفرودیت بالا که سایه هم داشته باشه اونم زیاد همون خانمهای متاهلی میشن که خیانت میکنن

هرا هم هست، منبع تعادل در زناشویی و سیاست 

پرسفونه، نوجوان ابدی و زن معصوم

آفرودیت الهه ی زیبایی و خلاقیت و شهود

باید تعادل باشههههه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت