2777
2789
عنوان

اصلاح بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 54 پست
لیزر 

لیزر بعد چند وقت مو در میاد؟هزینش زیاده؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      
وای دیگه اصلا برم ترسیدم    

ولی بعدش تا یه پونزده روز راحتی ،چندبار هم ک بری موهات کمتر میشه ..

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نگفت اپیلیدی چیه؟

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن....      

ژیلت خوب نیست پوستو سیاه میکنه.

دستا و زير بغل اپليدي  پاها موم  ممنوعه تيغ خيلي دوس دارم ممنوعم موم بزنم ولي خب روم نم ...

ممنوعه رو موبر بزن

لیزر کردم البته تازه دو جلسه است

تو این دو جلسه خوب بوده تغییر کرده؟؟؟؟

دستا و زير بغل اپليدي  پاها موم  ممنوعه تيغ خيلي دوس دارم ممنوعم موم بزنم ولي خب روم نم ...

زیر بغل رو فقط موبر یا تیغ استفاده کن ، چون موهای زیر بغل رونباید به زور کند(همون سطحی شیوکن )، چون باعث میشه چشمات ضعیف بشه وهم اینکه درمواردی  غده هایی ک باعث سرطان میشن فعال بشن

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
لیزر کردم البته تازه دو جلسه است

کجاهارو هرجلسه چنده؟

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
زیر بغل رو فقط موبر یا تیغ استفاده کن ، چون موهای زیر بغل رونباید به زور کند، هم باعث میشه چشمات ضعی ...

اره منم واسه این چیزا میترسم که میگن کندن مو سرطان میاره

اره منم واسه این چیزا میترسم که میگن کندن مو سرطان میاره

هم تو گنجهای معنوی خوندم وهم یکی اینجامیگفت دکتر بهش گفته اینکاراشتباست.

من الان مجردم حوصله ندارم متاهل بشم چکار کنم شوهرم از خونه میندازم بیرون