2777
2789

سلام خانما کسی بوده وزن جنینش تو هفته بیستم کم باشه چون همه جانوشته وزنش بین۳۰۰تا۳۳۰ باید باشه تو هفته بیست ولی دخترمن ۱۹۶گرمه وزده توسونو ۱۸ هفته خیلی نگرانم 😢😢😢

دکترمم میگه الان مهم نیست ازماه هشت به بعد مهمه وزنش

اولا وزن ها خطا داره مامان گل

دوما وزن رو از دور شکم و اینا میگن و از ماه هشت مهمه

سوما همیشه توکلت به خدا باشه و به دکترت اعتماد کن تا نه ماه رو با آرامش طی کنی، این بهترین کار برای نی نیه

به سلامت بیاد بغلت

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا وزن ها خطا داره مامان گل دوما وزن رو از دور شکم و اینا میگن و از ماه هشت مهمه سوما همیشه توکل ...

میترسم خانمی باوزن کم دنیا بیاد اخه اصنم شکم درنیاوردم انگارنه انگارهفته بیستو یکم فقط یکم پهلوزدم😔😔

میترسم خانمی باوزن کم دنیا بیاد اخه اصنم شکم درنیاوردم انگارنه انگارهفته بیستو یکم فقط یکم پهلوزدم😔 ...

اوووووو الان که وزن نمیگیره، الان همه تلاشش روی تشکیل اعصای بدنشه،از اواسط ماه هفت دیگه شروع میکنه چربی و عضله بسازه.

شکم هم اصلا ربطی به ریزی و درشتی بچه نداره.

منو همه فامیل میگن چرا شیکم نداری،ولی شکر خدا تو سونو وزنش خوب بود

اصلا الان وزن مطرح نیست برای نی نی.

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
اوووووو الان که وزن نمیگیره، الان همه تلاشش روی تشکیل اعصای بدنشه،از اواسط ماه هفت دیگه شروع میکنه چ ...

انشاالله که موقع دنیا اومدن وزنش بره بالا وخوب باشه مرسی خانمی😘😘

انشاالله نی نی شماهم صحیح وسالم بدنیا بیاد و بغلش بگیری😚😚

خدایی استرس نداشته باش، انقدر لذت بخشه این دوران، تموم میشه دلت میسوزه ها.

دوست من ویار شدید داشت، هر هفته بستری میشد سرم میزد تا آخر بارداری هم سه کیلو به وزن اولیش اضافه شده بود،بچشم زود دنیا اومد2700 بود.دیگه خودت ببین اندازه شیکم و وزن مادر و اینا اهمیت چندانی نداره،خدا خوش مواظب بچت هست

خدایی استرس نداشته باش، انقدر لذت بخشه این دوران، تموم میشه دلت میسوزه ها. دوست من ویار شدید داشت، ...

نه من ویار اصن ندارم وزنمم س کیلو زیادشده فقط از هفته سیزده تا۱۶ لکه بینی وگاهی خونریزی داشتم میگم نکنه از اون باشه وزنش😔

انشاالله که موقع دنیا اومدن وزنش بره بالا وخوب باشه مرسی خانمی😘😘 انشاالله نی نی شماهم صحیح وسالم ...

ان شاءالله دوران با آرامشی داشته باشی

راستی تو مطب دکترم کلاس بارداری هست،ماما میگفت ما جنین با وزن 190به بالا در سونوی آنومالی رو میگیم جنین خوب.

ان شاءالله دوران با آرامشی داشته باشی راستی تو مطب دکترم کلاس بارداری هست،ماما میگفت ما جنین با وزن ...

مرسی خانمی همچنین😍😘

عه چقدر خوب من نمیدونستم تو این سایتا حداقل زده بود ۲۷۰ ترسیدم

نه من ویار اصن ندارم وزنمم س کیلو زیادشده فقط از هفته سیزده تا۱۶ لکه بینی وگاهی خونریزی داشتم میگم ن ...

نه خونریزی به خودت ربط داره نه اون کوچولو.خداروشکر که ویار نداشتی منم زیاد نبود ویارم.

فقط زیادی وزن اضاف کردم دکترم گفت اگه اینجوری پیش بری بچه نمیتونه خوب رشد کنه.از اول بارداری 8کیلو اضاف شدم که سه کیلوش تو این ماه گذشته بود.

مرسی خانمی همچنین😍😘 عه چقدر خوب من نمیدونستم تو این سایتا حداقل زده بود ۲۷۰ ترسیدم

سایتا که مرجع نیستن،مرجعت دکتر و ماماشه گلم.

تازه هر سایت ی چیزی زده.نخون به نظرم منم نمیخونم دیگه انقدر با آرامش دارم پیش میرم شکر خدا.چی بود اولش همش سرچ میکردم همش استرس داشتم

نه خونریزی به خودت ربط داره نه اون کوچولو.خداروشکر که ویار نداشتی منم زیاد نبود ویارم. فقط زیادی وز ...

خداروشکر زیاد نبوده که میگن برای خانمای با اضافه وزن بین ۷تا۱۱ کیلو مورد نداره لاغرام که تا ۱۸ میتونن اضاف کنن

سایتا که مرجع نیستن،مرجعت دکتر و ماماشه گلم. تازه هر سایت ی چیزی زده.نخون به نظرم منم نمیخونم دیگه ...

اره واقعا کاش عنوز اینترنت تو دسترس نبود فقط استرس و ناراحتی داره برا آدم

خداروشکر زیاد نبوده که میگن برای خانمای با اضافه وزن بین ۷تا۱۱ کیلو مورد نداره لاغرام که تا ۱۸ میتون ...

آره زیاد نبود چون لاغرم بودم،ولی یهو سه کیلو تو ی ماه یعنی ی اشتباه تغذیه ای دارم باید اصلاح کنم

الان مصرف سالاد مفصل رو زیاد کردم،برنج و سیب زمینی و ماکارونی رو کم.