2777
2789
عنوان

وزن جنین درسونو آنومالی. نگرانم😔😔😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4792 بازدید | 26 پست

کلاس های بارداری بیمارستان هارو برو چیزای خوبی میگن.استرست کم میشه.از هفته بیست هم اگر دکتر اجازه داد باید ورزش رو شروع کنی

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
آره زیاد نبود چون لاغرم بودم،ولی یهو سه کیلو تو ی ماه یعنی ی اشتباه تغذیه ای دارم باید اصلاح کنم ال ...

اره خیلی خوبه سالادتم با آبلیموی تازه بخور میگن تو زیبایی بچه تاثیر داره

من که کلا برنج و ماکارونی ازچشمم افتاده حالم بد میشه میبینم فقط شدید هووس فست فود میکنم بدبختی😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاس های بارداری بیمارستان هارو برو چیزای خوبی میگن.استرست کم میشه.از هفته بیست هم اگر دکتر اجازه دا ...

اره دکترم نامه داد گفت بعد هفته بیست میتونی شرکت کنی میخوام اگه بشه هفته بعد دوشنبه برم😘

اره خیلی خوبه سالادتم با آبلیموی تازه بخور میگن تو زیبایی بچه تاثیر داره من که کلا برنج و ماکارونی ...

فست فووووووود نگو که اسمشم دلمو میبره.

روزی ی لیمو ترش یا نصفشو میریزم تو ی پارچ کم کم میخورم، چون معدم اذیت میشه جور دیگه.

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
اره دکترم نامه داد گفت بعد هفته بیست میتونی شرکت کنی میخوام اگه بشه هفته بعد دوشنبه برم😘

موفق باشی مامان گلی  

دیگه نذار چیزی آرامش خودت ونی نی رو بهم بزنه.

فست فووووووود نگو که اسمشم دلمو میبره. روزی ی لیمو ترش یا نصفشو میریزم تو ی پارچ کم کم میخورم، چون ...

توام میخوری فست فود😍😍

من روزی یدونه خالی میخورم وای خیلی بهم میچسبه🤑🤑

توام میخوری فست فود😍😍 من روزی یدونه خالی میخورم وای خیلی بهم میچسبه🤑🤑

ی بار ی تیکه پیتزا خوردم دیگه نخوردم

همچنین گلم چشم حتما مرسی که اومدی گلم جواب دادی یکم دلم آروم شد😍😍😘😘

ان شاءالله آروم باشی تا آخر  

خوشبحالت چه اراده ای من نمیتونم جلوی شکممو بگیرم😥😥

تلاش کن میتونی