2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق گل وگیاهم ولی نمیدونم چراخراب میشه خیلی دوست دارم  داشته باشم نمیدونم چکارکنم

من عاشق گلم ولی هرچی میگیرم فقط یه مدت دارم الان تنها گلی که سالم مونده برام خنجری حسن یوسف و گل نازم دارم خراب میشن

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

عزیزم گل شمعدونی و گل عروسم قشنگه ما داریم انقد نازن 😍😍 از اونام بزار راستی از این گیاه پیچک ها هستنا از اونام بزار بلند بلند میشن هی پیچ میخورن تو درو دیوار

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
قشنگن عزیزم من حسن یوسف دارم تا میزارم داخل تراس ژولیده میشن داخلم نور نمیخورن دارن خشک میشن چکارشون ...

منم رو تراس گذاشتم هر روز بهش آب میدم و نور مستقیم اصن ندارن

ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
من عاشق گلم ولی هرچی میگیرم فقط یه مدت دارم الان تنها گلی که سالم مونده برام خنجری حسن یوسف و گل ناز ...

من گل اشک جدیداگرفته بودم خراب شد خیلی اعصابم خورد شد دلم میخواد خونم پرگل باشه بهم انرژی میده امانمیدونم انرژی منفی زیاد دارم بخاطراون خراب میشه یعنی 

همسر نازنینم رفت اما من باید قوی باشم بخاطر دخترام ممنون میشم براش صلوات بفرستید