2777
2789
عنوان

شده بعد ی مدت مادرشوهرتونو مامان صدا نکنید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 59 پست
چند وقت پیش بهم می‌گفت عروس مثل دختر آدم نمیشه تو ختم آدم عروس شیک و پیک می‌کنه میشینه عین خیالش نی ...

منکه خیلی وقته سعی میکنم اصلا مخاطب قرارشون ندم

خیلیایی رو که از سر سادگی با صمیمیت تمام صدا میکردم

چند وقت پیش بهم می‌گفت عروس مثل دختر آدم نمیشه تو ختم آدم عروس شیک و پیک می‌کنه میشینه عین خیالش نی ...

خو راست گفته مگه عروس مث دختره؟بنظرم خیلی زشته..مث جاری من ک اوایل میگف مامان بعد ک خرس از پل گذشت الان میگه حاج خانوم  

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من.واقعا نمیتونم هضم کنم یعنی نودوپنج درصد مادرشوهرایه اعصای سایت بدن و همه عروسا خوبن و....

بیست سی سال دیگه همین اعضا میشن مادرشوهرای خوب و عروساشون میشه آدم بده.

ههمون خیلی بدبین شدیم بخدا،

خودمون ،مادرامون،مادر شوهرامون هیچکدوممون بی عیب و ایراد نیستیم،

چرا موقع قضاوت اونا که میرسه انقد بد میشیم

بیاین بهتر باشیم خانوماااااا

بچه ها من.واقعا نمیتونم هضم کنم یعنی نودوپنج درصد مادرشوهرایه اعصای سایت بدن و همه عروسا خوبن و.... ...

من به مهربونیت و دلسوزی معروفم 

و واقعا به چشم مادرم نگاش میکردم ولی علنا به همسرم گفت انقدر آزادش بذار تا بره معتاد شده یا زن لیز میخوره تنها بره بیرون و... واقعا بهم برخورده و خیلی حرفای دیگه البته منم جواب دادم 

ولی از اینکه دارم عوض میشم بد جنس میشم ناراحتم 

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   
من به مهربونیت و دلسوزی معروفم  و واقعا به چشم مادرم نگاش میکردم ولی علنا به همسرم گفت انقدر آ ...

میتونم درکت کنم حق داری

نمیگم همه اشتباه میکنن یا همه خوبن،نه

خیلی ها حق دارن ،خیلی ها هم با کوچکترین چیزی مادرشوهرشونو بدجنس ترین زن دنیا میدونن!!!

بخدا بدبینیم دیگه

مامان خودمون اگه صدتا حرف بزنه که خلاف نظر ما باشه اینجوری راجع بهش فکر میکنیم؟؟

بابا اونام مامانه شوهرامونن دیگه

میتونم درکت کنم حق داری نمیگم همه اشتباه میکنن یا همه خوبن،نه خیلی ها حق دارن ،خیلی ها هم با کوچکت ...

من رابطه م با مادرم طوریه که مادر شوهرم زنگ میزد مامانمو پر کنه واسه اینکه عروسی بگیریم مامانم بهش می‌گفت من اصلا دخالت نمیکنم زندگی خودشه نمیتونم مجبورش کنم

یعنی مادرم به خودش حق دخالت نمی‌ده 

من اینکه تجربه ثابت کرده من خیلی عقلانی تر رفتار. میکنم تو انتخابام

پس مامانم ایمان داره به تصمیمام

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   

کلا هرکار کنی اوت مادرشوهره, واقعا مادرت نیست و نخواهد شد, منم گاهی حرصم میگیره, اما میگم بیخیال بذار اون دلش خوش باشه ک بهش میگم مادر, همونجور ک ما نمیتونیم حرفای دلمونو به اونا بگیم و راحت باشیم, اونام هیچوقت ما رو عین دخترشون نمیدونن, پس خودمونو راحت کنیم و اصلا هم بهشون حساس نباش

تو هرچی احترام بذاری واسه خودت گذاشتی نه اونا, مطمئن باش میفهمن فقط ب روی خودشون نمیارن