2777
2789
عنوان

شده بعد ی مدت مادرشوهرتونو مامان صدا نکنید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 59 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این سایت غیر من پسری نیست؟

مسلما غیر از شما کسی به مطالب بارداری و خانواده تو این سایت نیازی نداره

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
منم یه مدت دیدم اسممو نمیگه همینجوری یهو باهام حرف میزنه منم همینکارو دارم میکنم البته خداییش میدونم ...

ایشون هم منو ی مدت ببین صدا میکرد 

بهش تذکر دادم که بی ادبیه تکرار نکرد 

دختر گلم بی صبرانه منتظرم بیای بغل مامان   
چند وقت پیش بهم می‌گفت عروس مثل دختر آدم نمیشه تو ختم آدم عروس شیک و پیک می‌کنه میشینه عین خیالش نی ...

اول بجاى مامان بگو مادر

بعد بگو مادر .... ( فحش نه ها!!! اسمش رو بذار جاى نقطه ها)

بعدم اسمش رو بگو با خانم.

يواش يواش فاصله بگير

بچه ات هم به دنيا اومد ميتونى از زبان بچه مادر بزرگ صدا كنى

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐
به جون خواهرم ی وقتایی بیشتر از مادر خودم دوسش داشتم و واقعا دلسوزش بودم اما الان نه 

خب اگر اینطوریه ...  این بار رو سعی کن بگذری و فراموش کنی.... 

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت با اصلاح قانون مهریه https://www.karzar.net/267227

😅😅😅خدا شفاش بده

ان شاالله، از من كه گذشت ان شاالله واسه عروس بعديش😜😜😜

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐

از اول مامان صداش نزدم یه چیز دیگه خطابش کردم

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
چقد با سیاستی شما😨

نه عزيزم، سياست داشتم كه درست انتخاب ميكردم!!!