2777
2789

مخصوصا تو بافت اصلا ادم خفه میشه.تصمیم گرفتم رژیم بگیرم رژیم میگرم یه مقدار ضعف میکنم ولی بهتر اینکه ادم تو لباس مخصوصا اداری راحت نباشه البته لباس اداری ادم نباید راحت باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیم اصولی بگیر زیر نظر پزشک

راستش من نه شیرینی میخورم نه چیزای سوپر مارکتی الان چند ماهی وزنم زیاد بالاتر نرفت از این چاق تر نشدم ولی کارمندی یه جا نشینی پدر ادم درمیاره خیلی من برعکس همکارام رعایت میکنم خیلی خیلی

قند مصنوعی رو حذف روزی یک ساعت برای خودت تایم بذار پیاده روی تند برو یا دویدن یواش لاغر میشی

راستش عاشق نون هستم تا بدنم متوجخ شد نون کم میخورم متوجه شده 😅😅

نمیدونم چرا دیشب ۳ تا کوکو خوردم با نون و گوجه باز بدنم ضعف کرد

ذات کوکو همینه لامصب ادم ضعف میکنه

مصرف پروتیینتوبیشترکن مرغ گریل شده کنارش چندتاکدو سبز هم گریل کن دورچین بذار

راستی چندکیلویی؟

ذات کوکو همینه لامصب ادم ضعف میکنهمصرف پروتیینتوبیشترکن مرغ گریل شده کنارش چندتاکدو سبز هم گریل کن د ...

پس تو رژیم ها کوکو میذارن من سینه مرغ میخورم نمیشه همیشه گوشت بخرم

پس تو رژیم ها کوکو میذارن من سینه مرغ میخورم نمیشه همیشه گوشت بخرم

نمیدونم من شامی کباب ،کوکو حتی بادرصد بالای گوشت ومرغ با نون سنگِ زیاد هم بخورم ضعف میکنم نمیدونم چرا😅

الی تاپیک مدیریت مخارجی اره؟

ببین من وزنم ۵۸ بود خودخواسته وباهزار زحمت شدم حدود۷۰ بعددیدم ای دل غافل شکم اوردم پرچربی شده بدنم داشتم دق میکردم شروع کردم فستینگ و ورزش و کنترل شدید و دقیق کالری الان وزنم حتی از اولی هم پایینتر اومده و۵۷/۵ شدم هرچی سختی دادم به خودم سخت چاق شدم سختتر لاغر

تلاشتو بکن وزنتو کم کنی واقعا ارزشش روداره

سرچ کن ببین چطور و چیا بخوری کمتر ضعف میکنی گاهی یه لیوان آب حواس ادمو از گشنگی کاذب پرت میکنه

اصلا یه سری بزرگان میگن بدن به غذای زیاد وخوردن مداوم که عادت شده نداره فقط به اندازه نیاز باید خورد وگشنگی توی روزهداری یاهمون فستینگ بهتریندرمانواسه خیلی از مریضیهاس

خلاصه که جا نزن و قلق بدنتو به دست بیار و بسازش😘

عزیزم من تایپک مخارج را دنبال میکنم دیگه ادم تو این اوضاع پس انداز داشته باشه 😍😍اره من بعضی اوقات گوشت میخورم ضعف میکنم 😐اره ادم باید قلق بدن خودش دستش باشه .خیلی ممنون از راهنمایی هات خوبت دوست خوبم.راستش دیشب ۳ تومن واریز شد نمیدونم چکار کنم