2777
2789
عنوان

واقعا چقد مردم بیشعورن😞😒

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 48 پست

ادم یه ضعف داره نباید ب روش میاری و مسخره کنی متنفرم از اینجور آدمها خدا بزنه تو سرش 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

عزیزم چرا ناراحتی بابت این موضوع،چرا اجازه میدی دیگران اینطور راجع به کوچولوت حرف بزنن همون لحظه برمیگشتی میگفتی مگه کله بچم چطوره؟دو سه بار کوبنده جواب بدی دیگه کسی جرات نمیکنه راجع به بچه ات اظهارنظر بی خود کنه

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم نگران نباش ربطى به شما نداره مدل سر هركس يجوره، به بالش و اينا هم ربط نداره. برادر شوهرتم شعور نداره ديگه.

خدايا هركى هر چى واسه من و زندگيم آرزو ميكنه اول قسمت خودش كن.❤️🙏🏻 الهى هر كس به وسعت نيت قلبيش از زندگى سهم داشته باشه.💐💐

مردم بیشعور نیستن این برادرشوهرتونه که بیشعوره چرا جمع میبندی😓😓😓🤔

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
 ادم یه ضعف داره نباید ب روش میاری و مسخره کنی متنفرم از اینجور آدمها خدا بزنه تو سرش 

چرا منتظر باشیم خدا بزنه.  من همیشه جواب این آدما رو به شوخی میدم

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
بهم میگه تو لیاقت بچه رو نداشتی زن من ۵ تا بچه بدنیا اورده یکشیونم مثل بچه تو نیست سرشون😢

بگو بین 5 تا بچه تو ناسالم از آب در اومدی

******گرنگهدارمنآناستکهمنمیدانم.شیشهرادربغلسنگنگهمیدارد********

ولش کن بزار تو بیشعوری خودش بسوزه

کله مدلش ربطش بیشتر به مدل خپابیدن بچه داره چون ممکنه یطرف بیشتر بخپابه و صاف بشه

ولی موهاش بلند بشه اصلا معلوم نیست

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی