2777
2789
عنوان

واقعا چقد مردم بیشعورن😞😒

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 48 پست

تفاوت یک احمق با یک بیشعور:

یک "احمق" نمیتونه بفهمه،

ولی یک "بیشعور " نمیخواد که بفهمه!

و متاسفانه جهان امروزی پر شده از بیشعورها، نه احمق ها...!

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری از آدما فقط دوست دارن نقاط ضعف بقیه رو به رخشون بکشن.

دختر من سبزه اس. از ترس همین آدمای ...!!! همش دعا می کنم پسرمم شکل دخترم بشه وگرنه میدونم که میخوان جلوی دختر ۶ ساله ام همش بگن چرا پسرت اِل ولی دخترت بِل.

چرا منتظر باشیم خدا بزنه.  من همیشه جواب این آدما رو به شوخی میدم

بعضی وقتها دهن ادم بسته میشه نمیدونی چی بگی حالی هی پشت سر حرص میخوریم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

خودش درست می شه تو شکم مادر اینطور می شن بعضی بچه ها به خاطر جای کم دوست من پسرش اینطور بود اصلا افتضاح حتی دکتر گفت بیناییش ممکنه مشکل دار شه الان ده سالشه کلش کامل درست شده به مرور خوب می شه گرد می شه

بهم میگه تو لیاقت بچه رو نداشتی زن من ۵ تا بچه بدنیا اورده یکشیونم مثل بچه تو نیست سرشون😢

بگو سوگل گفت به عمت سلام برسون 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بعضی وقتها دهن ادم بسته میشه نمیدونی چی بگی حالی هی پشت سر حرص میخوریم 

منم قبلنا هی حرص میخوردم که حرمت نشکنم جواب ندم. دیدم نه بابا دارم خودمو دق میدم جواب های هویه

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
بهم میگه تو لیاقت بچه رو نداشتی زن من ۵ تا بچه بدنیا اورده یکشیونم مثل بچه تو نیست سرشون😢

خاک تو سرش

بگو کله که مهم نیست

ایشاله بچم مغز داشته باشه

و شعور که این روزا کم پیدا میشه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
تو هم به شوخی میگفتی خدا کنه توی کله بچم به عموش نره خخ اون هم درست میشه نگران نباش بیشتر رو اون سم ...

میخوابونمش اما الان ۱۸ ماهشه خیلی مقاومت میکنه هر سمتی که راحتی همون سمت میخوابه 

و متاسفانه همون سمت که سرش صافه همیشه به همون جهت سرشو میچرخونه

خدایا شکرت......  

این دیگه بیشعور نیست رد داده

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
خودش درست می شه تو شکم مادر اینطور می شن بعضی بچه ها به خاطر جای کم دوست من پسرش اینطور بود اصلا افت ...

یعنی خوب میشه پسرت دوست شما چند ساله بود سرش خوب شد؟

خدایا شکرت......