دخترم_دلیل_زندگیم مدیر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5190 عنوان واقعا چقد مردم بیشعورن😞😒 | مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 48 پست بچم از دو ماهگی ی طرف سرش گرد بود و اون طرف سرش یکم صاف شده بود از همون موقع تا الان که ۱۸ ماهشه هر کاری کردم درست نشددیروز برادر شوهرم میگه کله ات به مامانت رفته🙁آخه خودمم بابت این موضوع ناراحتم چرا اونا دیگه هر لحظه باید یاد آوری کنن😔 خدایا شکرت...... 1397/05/08 | 14:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7477 یعنی خوب میشه پسرت دوست شما چند ساله بود سرش خوب شد؟ ببین اون سمتش پارچه بزاراصلا موهاش که بلند بشه اصلا معلون نیستااااا کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
دخترم_دلیل_زندگیم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 5190 ببین اون سمتش پارچه بزار اصلا موهاش که بلند بشه اصلا معلون نیستااااا الانم زیاد معلوم نیست موهاش پوشونده سرشواما هی دست میکشه پشت کله ش میگه عه هنوز که کله ات اینجوریه😶 خدایا شکرت......
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2639 الانم زیاد معلوم نیست موهاش پوشونده سرشو اما هی دست میکشه پشت کله ش میگه عه هنوز که کله ات اینجوریه ... تقصیر خودته.چرا بهش اجازه میدی با خودت و بچه ت اینطوری رفتار کنه؟خیلی قاطعانه و محکم برخورد کن که جرات نکنه تکرار کنه اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
آبنباتی عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2627 الانم زیاد معلوم نیست موهاش پوشونده سرشو اما هی دست میکشه پشت کله ش میگه عه هنوز که کله ات اینجوریه ... چرا نمیتوپی بهش؟بگو تو روحیه دخترم تاثیر میذاره دیگه نمیخوام بگی جلوش! بع