2777
2789
عنوان

وااای توروخدا کمک کنید 😓😓

186 بازدید | 10 پست

دکتر بهم گفته بود قرص مدروکسی پروژسترونو از روز 15 شروع به مصرف کنم. ولی من اشتباهی از روز دهم خوردم ، الانم روز 16 هستم چیکار کنم حالاااااا

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باس بری دوباره از خودش بپرسی میخوای میکرو انجام بدی یا فقط برا تحریک‌تخمدان میخوری

تحریک تخمدان

حالا این ماه عیب نداره ده شب تموم شد چند روز بعدش پری میشی ولی از ماه بعد خواست جمع باشه این قرصم برای تنظیم پریودی هس فک کنم نه تحریک تخمدان

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
حالا این ماه عیب نداره ده شب تموم شد چند روز بعدش پری میشی ولی از ماه بعد خواست جمع باشه این قرصم بر ...

نمیشه تا شب بیست و پنجم بخورم??

نمیشه تا شب بیست و پنجم بخورم??

اینو دیگه نمیدونم ولی اگه با مطب دکترا تماس بگیری جواب تو میدن

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
اینو دیگه نمیدونم ولی اگه با مطب دکترا تماس بگیری جواب تو میدن

جواب نمیدن ، از صبح دارم زنگ میزنم 😢 

شما شماره مشاوره مامایی ندارین?

مرکز بهداشت نزدیک تون ندارین؟!

نه ، اصلا به چشمم نخورده ، ولی توسط یکی از دوستام از دکتر سوال کردم گفته بود که میتونه تا بیست و پنجم بخوره مشکلی پیش نمیاد با یه بار