2777
2789
عنوان

پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست
ماه قبل ۷. ام شدم ولی این ماه هنوز خبری نیس . ی هفته اس درد دارم. حالت تهوع

عزیزم نا منظم هستی ممکنه چهار پنج روز عقب بیفته

من از تجربه دارم میگم مثل شما بودم روز موعدم پری نشدم پنج روز بعد پری شدم شدید

اون ماه که باردار شدم درد نداشتم روز موعدم فقط نفسم تنگ میشد

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
آخرماه عروسیمه

عزییییزم مباااارک باشهههه😘😘😘

شاید از استرسه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس عروسی رو گرفتی و فکرای رابطه و نزدیکی نظم هورمونی تو بهم ریخته...

آره.

الانم کلی کار دارم برا جهاز چیدن. ولی حالم خیلی بده. ی جوری شده این دردها ک عصبی میشم. 

برام دعا کنید
عزیزم نا منظم هستی ممکنه چهار پنج روز عقب بیفته من از تجربه دارم میگم مثل شما بودم روز موعدم پری نش ...

من چندماه پریودم منظم بود فقط تو این چندسال . ک برا مسافرت زیارتی دوماه قرص ال دی خوردم بعدش ک برگشتم دوماه پریود نشدم و مجدد نامنظم. یعنی تاریخ دیگه دستم نیس.

حالا هم برا عروسی بهم میگن قرص بخور ولی من هنوز پریود نشدم ک بعدش شروع کنم

برام دعا کنید
ممنون خانمی. استرسم دارم ولی هر سری ک میخوام پریود بشم درد وحشتناکی دارم. 

آخی شاید کیست داشته بشی

امیدوارم خوشبخت بشی عروس خانم خوشگل🙏🏻😍😍😘🌺❤️🌹😉

آخی شاید کیست داشته بشی امیدوارم خوشبخت بشی عروس خانم خوشگل🙏🏻😍😍😘🌺❤️🌹😉

وای.😢میگم ارث هم تاثیر داره برا کیست و این چیزا؟

ممنون از دعای قشنگتون😍

برام دعا کنید
من چندماه پریودم منظم بود فقط تو این چندسال . ک برا مسافرت زیارتی دوماه قرص ال دی خوردم بعدش ک برگشت ...

پری مه میشی این چند روز 

چند ماه اول زندگی قرص بخور اگر کیستی هم باشه برطرف بشه ک برای بارداری ب مشکل نخوری

پشت گوش نندازی

وای.😢میگم ارث هم تاثیر داره برا کیست و این چیزا؟ ممنون از دعای قشنگتون😍

نه فکر نمیکنم اما اکثر خانوما دارن که با دو سه ماه قرص خوردن بر طرف میه

دوستم قرص نخورد سرسری گرفت الان ۵ ساله باردار نشده میگه کاش از اول عروسی پیگیری میکردم

نه فکر نمیکنم اما اکثر خانوما دارن که با دو سه ماه قرص خوردن بر طرف میه دوستم قرص نخورد سرسری گرفت ...

ممنون از راهنماییتون. باشه منم حتما انجام میدم. دعاکنید مشکلی نباشه

برام دعا کنید

بعد از عروسیت برو سونو بده فکر میکنم کیست داری که پری نامنظمه

اصصصلا نگران نشو خوشحال باش که زود پیگیری میکنی و اونایی که پیگیری میکنن به مشکل نمیخورن

البته کیست درمان خاصی نداره،قرص هستش که میتونی خودت هم بگیری استفاده کنی. دوست من گفت دکترم گفته چیزی نیست حل میشه کیستت! میگه حتی قرص هم نخوردم ! الان ۵ ساله حامله نمیشه ۶ ساله ازدواج کرده میگه دکترا هیچی بارشون نیستاگر از اول میدونستم کاری میکردم

خلاصه اینکه منم مثل شما بودم (البته فقط دو سه ماه نزدیک عروسی نامنظم شدم) سه ماه اول قرص استفاده کردم خودش منظم شد پری. باردار هم شدم بعد از قطع قرص.

خواهش میکنم عزیزم

انشالله مشکلی نباشه شاد باشی عزیز دلم

بعد از عروسیت برو سونو بده فکر میکنم کیست داری که پری نامنظمه اصصصلا نگران نشو خوشحال باش که زود پی ...

باشه چشم. میرم ی دکتر خوب ان شاءالله.

خیلی اذیت میشم.‌

برام دعا کنید