2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم چیکار کنم؟

288 بازدید | 9 پست

سلام دوستان. ی سوال دارم ازتون. من امروز روز بیست و هشتم پریودم هستش. پریروز گلاب بروتون لک دیدم گفتم خب لابد پریود شدم. دیروز هیچی ندیدم. امروز ی لک قهوه ای خیلی کم دیدم. این ماه اولین ماه اقدامم بود. قاعدتا من امروز باید پریود میشدم. زیر دلم و سمت چپ دلم ب شدت درد میکنه. دور نافمم تا حدودی تیر میکشه. کمر دردم ک دارم. این چی میتونه باشه. من میترسم پریودم بهم ریخته باشه زمانش. چیکار کنم ب نظرتون؟ دکتر بهم متفورمین و مدروکسی داده. متفورمینو ک دارم میخورم. منتظرم مدروکسی زمانش بشه منتها نمیدونم علت این لکا چیه و روز اول پریودمو از کی بدونم

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
واي منم اين ماه كلا بهم ريختم  اين اقدام لعنتي سيستم ادمو بهم ميريزه

خب الان این لکه بینیه دیگه چ دردیه ک گرفتار شدیم. هرچی میرم چک میکنم میبینم هیچی ب هیچی

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مدروکسی میخورم و ماه قبل لک دیدم.

پ وقتی این قرصا بدرد نمیخوره چرا میدن ک اینجوری گرفتارمون میکنن😢

بعد پریود شدی دوستم؟ یعنی من چند روز دیگه ممکنه بشم؟

پ وقتی این قرصا بدرد نمیخوره چرا میدن ک اینجوری گرفتارمون میکنن😢 بعد پریود شدی دوستم؟ یعنی من چند ...

من از روز ۱۵ که قرار بود مدروکسی بخورم لک دیدم. دکترم گفت قرصتو بازم بخور

تا ۴ روز لک میدیدم ولی خودش قطع شد و روز ۲۸ سیکلم پریود شدم

تا وقتی هم که قرصو میخوریم منظم پری میشیم قرصو که ول کنی باز نا منظم میشیم

وای این خیلی بده ک. پس اینجوری ما اصلا زمان تخمک گذاریمونو متوجه نمیشیم ک

بله متاسفانه. درمان قطعی نداره شما تا چند روز عقب میزنی؟ بدون دارو

من منظمه منظم بود. خییییییلیم منظم ی کیست پیدا کزدم چهار ماه قرص خوردم. دکتر این مدروکسی رو داد بهم گفت منظم باشه منم خوردم اما واقعا منظم بود.

فقط یچیز دیگه ک هست من امشب خییییییییلی دلدرد دارم و کمردرد و پادرد. یعنی هیچوقت مث الان نبود. از لحاظ کیستم اوکی ام چون سونو دادم. اما گفت تنبلی داری. بنظرت زعفرون بخورم ک بیاد؟