2777
2789
عنوان

ببینید من حق دارم یا نه ؟

197 بازدید | 15 پست

این جمعه عروسی پسر دایی شوهرمه کارت تهرانیارو فرستادن دم خونه ما شوهرم بره پخش کنه . نگاه کردم دیدم پدر مادر دامادارم دعوت کردن فقط مامان اینای منو دعوت نکردن

این نیز میگذرد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم گفتم گفت اونا واسه عروسیاشون اینارو دعوت کردن منم گفتم خوب ما نه عروسی داشتیم تا حالا نه عذا که دعوت کنیم اونام باید میدیدن من چقدر احترام بهشون گذاشتم با وحود بارداری هفته پیشش دعوتشون کردم پسرشو پاگشا کردم بهترین سفررو انداختم اینا ارزش نداشت ؟ حالا بگین چه کنم برم عروسی یا نه ؟ البته شوهرم همچنان طرف دار اوناس اینم بگم ما پارسال واسه داداشم زن گرفتیم ولی به خاطر مشکلات و سنگایی که پدر عروس انداخت جلو پامون فقط رفتیم عروسو آوردیم از شهرستان اومدیم خودمونم اونجا مهمون بودیم به مادرشوهرم اینام همه چیو گفتم که عروسی در کار نبوده ولی فک کنم کار مادرشوهرمه رفته گفته اینا مادو دعوت نکردن شمام نکنین

این نیز میگذرد 

به نظر من که زیادی حساسی شما

خدایی دیگه پسردایی شوهر آدم لازم نیست پدر مادر شما رو دعوت کنن، حالا اگه بقیه پدر مادرا رو دعوت کردن شاید با هم رفت و آمدی چیزی دارن

بی خیال بابا

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
به نظر من که زیادی حساسی شما خدایی دیگه پسردایی شوهر آدم لازم نیست پدر مادر شما رو دعوت کنن، حالا ا ...

یعنی این بی احترامی نیست ؟من واقعا حساسم ؟الان به خواهرشوهرم پیام دادم آرایشگاه منو کنسل کن 

این نیز میگذرد 
یعنی این بی احترامی نیست ؟من واقعا حساسم ؟الان به خواهرشوهرم پیام دادم آرایشگاه منو کنسل کن 

معلومه که بی احترامی نیست، اگه مثلا عروسی خواهر شوهرت یا برادرشوهرت بود بی احترامی میشد، اما در این حد نه دیگه

من فکر کنم مامانم تا الان پسردایی شوهرمو اصلا ندیده باشه، خیلی دورن دیگه

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
   معلومه که بی احترامی نیست، اگه مثلا عروسی خواهر شوهرت یا برادرشوهرت بود بی احترامی می ...

آخه تو یه خانواده همرو دعوت کردن الا خانواده منو زشت نیست 

این نیز میگذرد