2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ک شوهراتون در ماه میده چقده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 135 پست
من ک هیچی نمیگیرم😒🙁😦

مثل من نباش ازش بخواه 

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا

عزیزم من شاغلم و ماهی صد فقط برای اینکه بدونه وظیفه شه که پول جیبی بده میگیرم یارانه مم جدا منیگیرم خرج و. خریدامم جدا ازش میگیرم حتی شا رژ هم جدا ازر کارتش میگیرم این پول حت یاگه اسمش بد باشه باید گرفته شه انوقت واقعا زن زندگی نیستی زن باید عشوه گری کنی خرج کنه تا خوشگل شه به موقعش هم پس انداز ولی به هیچ وجه از خرجاش نباید بزنه من سالی چند دست فقط لباس زیر فانتزیو بی ادبی میگیرم بغیر از لباس زیر عادیم چون باید بخری لباس خوشگل باید بخری نمیگم که ولخرجم و گرون میخرم اتفاقا ارزون میخرم ولی میخرم

من که مجردم

ولی خانما عاقل باشید خوووب خرج کنید وظیفشونه خرجتونو بدن اگه خرج نکنید پر رو میشن

تازه پس انداز یواشکی هم داشته باشید واسه خودتون

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
چه جوری همه این خرجا رو با انقدر پول میکنی شوهرت باید خیلی قدرتو بدونه

ن نمیدونع ک میگه زن زندگی نیستی

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم

من کارت یارانه دسته دو نفریم تازه دکترم میرم همه هزینه ش رو خودم میدم مگه کم بیارم راستش فقط هزینه ی دکترم میشه تازه اگه کم نیاد واسه خودم هیچی نمی‌مونه 

دلم نمیاد اخه☹ تو این گرونی تو این قرض  با پول دکتر غربالگری و..... خرج خیلی گرونه منم بیام ...

خوب لازم نیست خیلی بگیری ماهی پنجاه بگیر بدون اینکه بدوئنه واسه خونه خرج کن و کنارش مثلا یه روسری یا لاک واسه خودت بخر ولی بگیر 

پول دکترم ک زورش میاد بده و اینقد غر میزنه ک ادم پشیمون میشه لباسم ک سه چهار ماهی اونم شاید دیگه نمی ...

کوتاه نیا هرچقدر هم غر زد به روی حودت نیار

مامان من مثل شما همش کوتاه اومد قانع بود لباس نمیخرید الان دیگه بابام عادت کرده

بیچاره الان دیگه باید اینقدر حرص بخوره تا پول دکترشو بده بابام نکن اینکارارو دختر 

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢