من خودم ک هیچ گاهی بیشتر از 50 نمیشه فقط یارانه است ک س نفرمون 130دیگه من با این پول مای بیبی باید بگیرم لباس واسه پسرم بگیرم اگه اسباب بازی جیز خواست میگیرم اگه ته تهش چیزی موند ی نت واسه گوشیم میگیرم بعدشم تازه حضرت اقا بهم میگه تو زن زندگی نیستی میگم اره تو راست میگی اگه من اینقد قناعت نمیکردم ک زن زندگی نبودم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من سیصد ازش برا کرایه و چیزای ریز میگیرم در ماه.. ولی جورابم بخوام بگیرم جدا پولشو میگیرم.. هرچی ام بخوام بگیرم میده نه نمیگه مگه اینکه واقعا نداشته باشه
انقد گیرم میات و دارم ک آفتم میشه ازش پول بگیرم...ولی خرید خونه قبض شار ژ ساختمون این چیزها با خودشه...ماهی الان نزدیک ی دو تومن دو خورده ای دارم...البته اگه چیزها گرونتر نشه و انفاقی نیفته ک پولم قطع بشه خوبه...بعدم من از اول ازدواجم علاقه ای ب بچه نشون ندادم گفتم خوبه بودنش ولی اینکه خیلی کشته مردش باشم نیستم ب خاطر همین خودش باید حواسش باشه اگه بخواهد. اقدام کنیم همه مخارجش رو باید بده
پول دکترم ک زورش میاد بده و اینقد غر میزنه ک ادم پشیمون میشه لباسم ک سه چهار ماهی اونم شاید دیگه نمیدونم چطور باید باشیم ک بهمون بگن زن زندگی در حالی ک جاریام خرجای زیاد پول تو جیبیم ک اصلا کلا پولا دست خودشون تازه اونان ک پول ب شوهراشون میدن باشگاه و هرماه ارایشگاه و لباسای رنگاورنگم ک دیگه نگو اما بازم میگع فلانی زن زندگیه یکی از جاریامو میگه،