2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ک شوهراتون در ماه میده چقده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 135 پست

صد تومن😁

اونم لازم ندارم چون همه چیزمو خودش میخره💓

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

واسش نوشابه بازکن ...من یکماه بهم 100داد فقط پوشک تونستم بخرم ...ماه بعد گفتم عزیزم خودت بخر من هردفعه بایدبرم فروشگاه بخرم😅😂سخته....هیچی سپردم بخودش

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سیصد ازش برا کرایه و چیزای ریز میگیرم در ماه.. ولی جورابم بخوام بگیرم جدا پولشو میگیرم.. هرچی ام بخوام بگیرم میده نه نمیگه مگه اینکه واقعا نداشته باشه

تو ساده دل کندی ولی،تقدیر بی تقصیر نیست

انقد گیرم میات و دارم ک آفتم میشه ازش پول بگیرم...ولی خرید خونه قبض شار ژ ساختمون  این چیزها با خودشه...ماهی الان نزدیک ی دو تومن دو خورده ای دارم...البته اگه چیزها گرونتر نشه و انفاقی نیفته ک پولم قطع بشه خوبه...بعدم‌ من از اول ازدواجم علاقه ای ب بچه نشون ندادم گفتم خوبه بودنش ولی اینکه خیلی کشته مردش باشم نیستم ب خاطر همین خودش باید حواسش باشه اگه بخواهد. اقدام کنیم همه مخارجش رو باید بده 

پول دکترم ک زورش میاد بده و اینقد غر میزنه ک ادم پشیمون میشه لباسم ک سه چهار ماهی اونم شاید دیگه نمیدونم چطور باید باشیم ک بهمون بگن زن زندگی در حالی ک جاریام خرجای زیاد پول تو جیبیم ک اصلا کلا پولا دست خودشون تازه اونان ک پول ب شوهراشون میدن باشگاه و هرماه ارایشگاه و لباسای رنگاورنگم ک  دیگه نگو اما بازم میگع فلانی زن زندگیه یکی از جاریامو میگه،

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم