من خودم ک هیچ گاهی بیشتر از 50 نمیشه فقط یارانه است ک س نفرمون 130دیگه من با این پول مای بیبی باید بگیرم لباس واسه پسرم بگیرم اگه اسباب بازی جیز خواست میگیرم اگه ته تهش چیزی موند ی نت واسه گوشیم میگیرم بعدشم تازه حضرت اقا بهم میگه تو زن زندگی نیستی میگم اره تو راست میگی اگه من اینقد قناعت نمیکردم ک زن زندگی نبودم
پول دکترم ک زورش میاد بده و اینقد غر میزنه ک ادم پشیمون میشه لباسم ک سه چهار ماهی اونم شاید دیگه نمی ...
حق با شوهرته زن زندگی نیستی و سیاست نداری، همه خریدا رو بذار گردن خودش، و این پولارو خرج خودت کن
شوهرت خیلی پر توقع بار آوردی
پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو میکشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرندارم ولی نامزدم ماهی 220تومن میریزه به حسابم منم خرجشون نمیکنم جمع میکنم بدم به خودش بابام بهم ...
سلام عزیزم به هیچ وجه نده و حتی نگو جمع کردی پس انداز کن برای خودئت و خوب کاری میکنی که میگیری چون باید بده و وظیفشه اگه بهش برگردونی بعد از ازدواج هر پولی بهت بده انتظار داره که براش پس انداز کنی نه برای خودت خرج کنی