2777
2789
عنوان

واقعا تو فکر خیانت به همسرمم

540 بازدید | 58 پست

اصلاااا توجه بهم نمیکنه منم البته از خودش یاد گرفتم تازه ۱ ساله ازدواج کردیم من ۱۸ اون ۲۲ باورتون نمیشه روزی شاید ۴ جمله حرف بزنیم بعد بخدا قسم صبح تا شب کال اف و وارزون بازی کامپیوتری میکنه حتی تا ۳ شب بازی میکنه بقیه زن و شوهرا تو بغل هم خوابش میبره این حرومزاده هم بعد اینکه من میخوابم ۳ ساعت بعد میاد اصلا حالم از ریختش بهم میخوره یه شاخه گل بی مناسبت نشده برای من بخره. بیرون هم ک نمیذاره تنها برم عکس هم حق ندارم بذارم پروفایل یا جایی خرجی هم ماهی ۲ میلیون میده بهم حقوقش ماهی ۳٠ میلیون انگشتر خرید بود برای پس انداز خودش بعد دعوامون شد انگشترو ازم گرفت گفت هر جا میری برو طلاهارو قایم میکنه میگم شارژ بزن میگه شارژ بزنم بکنی تو ک.ون رفیقت؟ با منت شارژ میریزه.. بدجوری تو فکر طلاقم دوستان بخدا از خودم تعریف نمیکنم اما این قدر منو نمیدونه قدم ۱۷۸ اندامم هم خوبه قیافمم اندازه ی خودم خوبه دستپختم خوبه اما این قدر منو نمیدونه 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی دو تا بچه باهم ازدواج میکنن از این بهتر نمیشه انتظار داشت، شماها حالاحالاها باید پی درس و سفر و خوشگذرونی خودتون می‌بودین 

ازدواج شرطش بلوغ عقلی و تعهد و مسئولیت پذیریه که انگار هیچکدوم رو ندارین 

در ضمن این ادبیات واقعا زشته برای یه خانوم بالغ و عاقل 

تا وقتی میشه طلاق گرفت چرا باید این راه مزخرف رو انتخاب کنی؟ خیانت حرومزادگی نیست؟؟؟؟؟؟

.C'est la vie

سنتی ازدواج کردی؟دردش چیهقبلا هم همین بود؟

نه بابا سنتی بود نمیسوختم.. خودم کردم ک لعنت بر خودم باد

فقط دوران نامزدی توجهش زیاد بود البته دعواهامونم زیاد بود 

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم...