2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ک شوهراتون در ماه میده چقده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 135 پست
پول دکترم ک زورش میاد بده و اینقد غر میزنه ک ادم پشیمون میشه لباسم ک سه چهار ماهی اونم شاید دیگه نمی ...

عجب ادم بی چشم وروییه خاک برسرش زن داره مثه فرشته قدرشو نمیدونه

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

500یکی از کارتاشم واسه وقتایی که کم میارم دستمه هرماه توش ۳۰۰میریزه ولی همشو نگه داشتم خرج نمیکنم اص ...

یعنی همسرتون به شما مدهی ۸۰۰ تومن پول تو جیبی میده واسه خودتون ؟ بدون اینکه کاری به مخارج خونه داشته باشید؟

ما با هم این حرفا رو نداریم

حقوقامونو میریزیم رو هم و اول مخارج ماهیانمونو میدیم 

باقیماندشم صرف خریدای خونه در طول ماه میشه دیگه.

یه چهارمش هم میمونه معمولا اخر هر ماه که میره توی حساب پس اندازمون

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
حقوق کارمند بانک ۴ تومنی هست؟

حدود ۳/۵میگیره 

ولی کلی قسط داریم

سر خونه خریدن صدملیون وام برداشتیم که باید۲۴۰ ملیون برگردونیم با دوتا بچه تهرانم هستیم

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

500یکی از کارتاشم واسه وقتایی که کم میارم دستمه هرماه توش ۳۰۰میریزه ولی همشو نگه داشتم خرج نمیکنم اص ...

عزیزم شغل شوهرت چیه

خاطرات تو و دنیای مرا سوزاندند.تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.....
شوهرندارم ولی نامزدم ماهی 220تومن میریزه به حسابم منم خرجشون نمیکنم جمع میکنم بدم به خودش بابام بهم ...

نده بهش.وا.از الان بد عادت کن.بعد عروسی بگو.خسیسه.اینجوره

خاطرات تو و دنیای مرا سوزاندند.تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.....
من ارايشگرم اصلا از شوهرم پول نميگيرم.برو سركار هرچند وظيفشه ك بده و اينكه زني كه خرج داره ارج داره

نمیتونم پسرم کوجیک ولی خب توقع کار کردنم داره ازم

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم