دخترم 1ماهشه بدنیا اومد 3500بود دیروز بردمش رکتر چون صداش گرفته بود وزنش شده 4800 دکتر گفت داری بچه تو خفه میکنی باشیردادن شداش بخاطره اینکه وزن زیاد گرفته اینجوری شده تبدیل به الرژی شده بعدهم میشه اسم گفت هر2ساعت 1بار 10دیقه شیربهش بدم ولی انقدر گریه میکنه که کبودمیشه کسی تجربه اینطوری داشته
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم تا جاییکه من.میدونم تا 6 ماه بچه هر زمان شیر طلب کرد باید بهش داد ولی اینکه الرژی داره باید شیرش کم بشه نیاز ب بررسی متخصص داره.میتونی نظر یک پزشک دیگه اطفال هم جویا بشی و مطمین تر تصمیم بگیری.تو بیماری اطفال واقعا جای رایزنی با افراد عادی نیست.ریسک نکن ببرش ی متخصص دیگه هم چکش کنه
نه بهش شیر بده ولی غذاهای سنگین نخور بچه منم اینطور بود وقتی یه ماهش شد ۵ کیلو ۶۰۰گرم شد اصلا اشکال نداره چون لابد توغدا همچی میخوری اینطوری میشه منم تینطوری شد بچم معمولیه ۴ ماهش میشه خوب میشه