2777
2789

خانما خانواده شوهرم همه ب پسرم میگن سیاه پوست .من خودم عاشقشم ولی اونا خیلی دلمو میشکنن و دوس دارم پسرم روشن شه .رنگ پوستش بین قرمز و زرد و سیاه هست و موقع زور زدن قرمز و سیاه میشه .بعد از زردی ک گرفت تیره شد قبلش قرمز بود .البته نارس هم بدنیا اومد ۳۵ هفته .بنظرتون ممکنه روشن تر شه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  روزای قشنگی توی راهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خالم انقد تیره بود رنگ پوستش الان برو ببینش ماشاءلله خیلی خوشگل شده کوچولو بود تیره الان بزرگ شده سفید و تپل 

خودم تو بچگی خیلی سعید بودم خیلی الان رنگ پوستم گندمی روشن تغییر میکنن بچه ها  

خدا رو شکر کن سالمه   سلامتی خیلی مهمتر از رنگ پوست و قیافه هست 

هر کی هرچی در مورد رنگ پوست بچت میگه اهمیت نده 

مهم تو مادرشی ک دوسش داری 

بعد هر رنگ پوست تیره هم زیبایی و جذبه خودش رو تو بزرگسالی داره   

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بچه من تا ۴ ماهگی تیره بود پوستشبعدش روشن شدحتی سبزه هم نیستو اینکه وقتی قرمز میشه پوستش، بزرگتر بشه ...

تا چه حد تیره بود ؟یدفه پوست روشن میشه یا به مرور؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  روزای قشنگی توی راهه