2777
2789
عنوان

لاغری با سرکه سیب😐

| مشاهده متن کامل بحث + 183644 بازدید | 59 پست
اوه اوه 

من خیلی وقت پیشا ک تپل بودم یکم رفتم پیش دکتر تغذیه گفت قبل از ناهار و شامت دو قاشق سرکه سیب بخور با یه لیوان پر اب .اشتهام نصف میشد 

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂
یا خدا چقد باید بخوره چه خبره 😐من رژیم نیستم اما اینقد عمرا بتونم بخورم.خیلی زور بزنم بتونم دو وعده ...

چون اصول رژیم غذایی همینه اگه بخوای درست وزن کنی اونایی که به اشتباه کم میکن از یه طرف یا کم‌خونن یا منزیم کم میارن با کلسیم افت میکنه مشکلات معده 

عصرونه باید میوه باشه سیبی هلو هندونه 

ناهار هم باید رژیمی باشه ناهار رژمی سیر نگهش نمیداره صد۱۰۰ عصر گشنش میشه برا همین باید میوه بخوره شامم باید رژمی باشه اگه نخوره پروتین کلسیم و ویتامین bاز دست میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اصول رژیم غذایی همینه اگه بخوای درست وزن کنی اونایی که به اشتباه کم میکن از یه طرف یا کم‌خونن یا ...

من از اندامم راضیم ولی این همه رو واقعا نمیتونم تو معدم جا بدم.کم خونم هستم .ینی از کم خوردنمه؟خب چیکار کنم بتونم بیشتر بخورم

اوا.ینی فامیلتون خیلی لاغر شد بعد ادامه داد زد کبدش؟یا همچنان وقتی چاق بود کبدش خراب شد.؟

صورتش داغون شده بود 

ولی اضافه وزن رو داشت 

خانواده اش صورتشو دیدن فرستادنش ازمایش و دکتر که فهمیدن کبدشه

دکترش گفت سرکه سیب درسته میگن خاصیت چربی سوزی داره 

اما فقط چربی یه قسمت رو میسوزونه( گفته بود ولی یادم نیست) و تموم بشه میره سراغ کبد 

این چون همچنان اضافه داشت و شکم بازم خورد و اینجوری شد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
چ خووووب 

ولی خدایی باز ب این چیزا نیس.من نمیدونم چیشد یهو خود ب خود اشتهام صفر شد الانم فقط یه وعده در  روز میتونم بخورم. اون یه وعدمم یه کفگیر برنجه.خیلی تلاش میکنم بیشتربخورم نمیتونم.نمیدونم چمه.هی دارم لاغرترم میشم😢

ولی خدایی باز ب این چیزا نیس.من نمیدونم چیشد یهو خود ب خود اشتهام صفر شد الانم فقط یه وعده در   ...

منم غذا کم میخورم اما هیچ وقت با کم خوردی لا غر نمیشم بیشتر با ورزشه 

مرا قولیست با جانان ک جانان جانع من باشد:)

من 23 کیلو اضاف دارم

چ غلطی بکنم

دارم ایروبیک میرم دوهفته س

تغییرم نکردم

میگم شایدچربی نباشه گوشت باشه

چطو بفمم اخه از بچگی تپل بودم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
صورتش داغون شده بود  ولی اضافه وزن رو داشت  خانواده اش صورتشو دیدن فرستادنش ازمایش و دکت ...

چه جالب ممنون از اطلاع رسانیت عزیزم.

من 23 کیلو اضاف دارم چ غلطی بکنم دارم ایروبیک میرم دوهفته س تغییرم نکردم میگم شایدچربی نباشه گوش ...

منم از بچگی تپل بودم 

دقیقا منم ۲۲ کیلو اضاف دارم وزنمم کم نمیشععععع

مرا قولیست با جانان ک جانان جانع من باشد:)