2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم چکار کنم

1098 بازدید | 59 پست

واقعا از دستش دیوانه شدم.اونروز رفتم خونش قربون صدقه دخترم میرفت بعد به شوهرم گفت من وقتی میگم فدای نسیم زنت نمیگه خدانکنه.یا اونروز مامانم براش از کربلا پارچه اورده بهم میگه پارچه مامانتو دادم جاریت روبالشتی کرد در صورتی که پارچه پیرانی بود.یا اونروز شوهرم واسش اش برد برگشته گفته مرغ و گوشتو خودتون میخوردی اش واسه من منم فرداش ماهی درست کردم واسش فرستادم زنگ زده میگه ریختم اشغالی ترش بود.شوهرمم چندبار باهاش دعوا کرده ولی فایده نداره فقط با منم اینجوریه.خواهرشوهرم میگه چون تو جوابشو نمیدی ولی بقیه عروسا جوابشو میدن.امشب از ناراحتی میخاستم قهر برم خونه بابام شوهرم نذاشت

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم

چارش اینه ی مدت قهر کنیدنرید خونشون

تو رو هم جوابشو بده تا دیگه بترسه 

چ. معنی داره مادرشوهر اینجوری باشه ؟؟رفتارای بچگونه داره

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار شوهر بیچارت داره قهر کنی بری خونه بابات رفتار مادرشوهرت درست میشه؟؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

عزیزم کارهاش نبین بیش از اندازه هم محبت نکن سنگین برو سنگین بیا دیگه نه کادویی بده نه کادویی بگیر به همسرتم اصلا ربطی نداره ایشون مسیول رفتار مادرش نیست که قهر کنی بری 

چارش اینه ی مدت قهر کنیدنرید خونشون تو رو هم جوابشو بده تا دیگه بترسه  چ. معنی داره مادرشوهر ...

به شوهرم گفتم دیگه نمیرم خونش.فعلا یک هفتست نرفتم.مشکل اینجاست خجالت میکشم جواب بدم

جوری که خودتون خوشحال و راحتید زندگی کنید نه جوری که دیگران دوست دارن

چون هچ وقت نمیشه بقیه را راضی نگه داشت

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
چیکار شوهر بیچارت داره قهر کنی بری خونه بابات رفتار مادرشوهرت درست میشه؟؟

نه ولی از حرصم.چون باز امروز درموردش با شوهرم حرف زدم عصبی شد گفت تمومش کن منم قهر کردم

عزیزم کارهاش نبین بیش از اندازه هم محبت نکن سنگین برو سنگین بیا دیگه نه کادویی بده نه کادویی بگیر به ...

به شوهرم گفتم دیگه خونش نمیرم.میخام بفهمه رفتارش بده.البته شوهرم دیروز رفته دعواش کرده منکر همه چیز شده 

جلوش از خوراکی ودسپختت و غذاهایی تو خونه خوردید حرف بزن😂😂عجب مادرشوهری😑

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
وای تو چه لی لی به لالاش میذاری گمشه بابا . ماهی فرستادی !!! درد بخوره اون با این زبون نیش دارش .&nb ...

اره بخدا از سادگیمه.حیف اون ماهی.یبارم مرغ فرستادم گفت نخوردم خراب شد ریختم دور.انگار میخاد از قصد ناراحتم کنه

به شوهرم گفتم دیگه نمیرم خونش.فعلا یک هفتست نرفتم.مشکل اینجاست خجالت میکشم جواب بدم

مث منی ولی اگه روت نمیشه همون کم محلی و قهر جوابشه 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد