2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 169 پست
لندن 

عالیه که میره اونجا دو سه ساله اقامت میگیره شماهاروهم میبره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میره؟ واسه تحصیل میره؟

کار  تحصیل 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.

بزا بره اینجا آینده ای نیست فردایی نیست

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

باهاش حرف بزن و بگو واسه هرکاری باید از راه درستش اقدام کنه.اخهگیریم  قاچاقی  رفت سر سلامتم رسید  بعدش چیکار میخواد کنه؟؟؟؟بگو با رفتنش مخالف نیستی ولی باید به روش درست بره

وای میدونی ممکنه هزار تا مشکل براش پیش بیاد؟ مجبور میشه به چه کارایی دست بزنه. تورو خدا به پدر مادرت بگو نذارید بره حتی اگه شده حبسش کنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

چه راحت میگین بره  اخه قاچاقی پسر ۱۸ ساله اول جوونیش کجا بره 😔

منم همینو میگم 

جونه 

خامه 

تجربه نداره 

اونم قاچاقی 

چ میدونم چی ب سرش میاد 

توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
لندن 

با اطمينان بهت ميگم هيچ قاچاقچي نميتونه ايشون رو مستقيم ببره لندن پس اگر همچين قولي بهش دادن كاملا دروغه و ميخوان پولش رو بالا بكشن 

ولي اگر مثلا بهش گفتن از تركيه يا يونان ميبرنش منطقي تره و احتمالش زياده

این نیز بگذرد

یه پسر جوون بدون سرمایه و پول و تجربه اونم قاچاقی کجا بره که راه پس و پیشم نداره بعدش؟ چقدر بعضیا سرخوشن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم همینو میگم  جونه  خامه  تجربه نداره  اونم قاچاقی  چ میدونم چی ب سر ...

این هنوز جوونم نیس

بچس بچه

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔