2777
2789
عنوان

بچه ها دارم دق میکنم داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3565 بازدید | 169 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربانی افکار سلحشوری  ۱۹ سالش بود و از بچگی با رویای جنگیدن بزرگ شد و اخرش.......هنوز فراموش ن ...

نکنه از گروه رجوی ها هستی؟

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
خب بعد اینکه مدت اقامتم تموم شد خونم چی میشه؟

ميتوني بزاريش بمونه كه مسافرتهات به اون كشور خونه داشته باشي يا بفروشيش كه بازم وكيل ميگيري كه برات بفروشه و مشكلي از بابت فروشش نداري البته ممكنه بهت پيشنهاد سرمايه گذاري بيشتر بدن كه دوباره اقامت رو تمديد كنن 

این نیز بگذرد
خدانکنه من مجاهدین خلق نیستم من عضو کوچیک حزب کومله دموکراتم

نمیشناسم اسم مجاهدین رو هم فراموش کرده بودم😅😅

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
ميتوني بزاريش بمونه كه مسافرتهات به اون كشور خونه داشته باشي يا بفروشيش كه بازم وكيل ميگيري كه ...

خب خونم اگه اونجا خالی باشه اتفاقی براش نمیفته ؟

هزینه خرید خونه چقدر میشه حدودا؟

اره 

عزیزم اگه میتونی جلوشو بگیرید ما اشناهای نزدیکمون چند سه هفته پیش راه افتاد قاچاقی .بعد گرفتنشون‌.الانم توی مرز خوی تو زندان گذاشتنشون بنده خدا کنار دزد و قاتلوو...گفتن سند بیارید تا ولش کنیم داداشش رفته دنبالش اما بهش ندادنش هنوز

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
خب خونم اگه اونجا خالی باشه اتفاقی براش نمیفته ؟ هزینه خرید خونه چقدر میشه حدودا؟

اتفاق كه نميوفته فقط بايد هزينه هاش رو پرداخت كني و مراقب مشكلات احتماليش باشي اژانس يا بنگاه مطمئن سراغ داشته باشي ميتوني به توريست ها اجاره بديي كه كلي برات منفعت داره در صورتيكه بنگاه و اژانس مسافرتي مورد اعتماد باشن ......

بسته به امكانات خونه و متراژ متفاوته ولي بالاي يك ميليارد تومن چون الان دلار و يورو خيلي گرونه به خونه صدهزاز بورو به پول ايران ميشه يك ميليارد 

این نیز بگذرد