2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرده ی گوشم پاره شده بود چن سال پیش عمل کردم خداروشکرالان خوبه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

خیلی حال بدی دارم،اتفاق خیلی بدی واسم افتاد وباعث پاره شدن پرده گوشم شد،کاش یه نفربود که تجربه من و ...

نشانه های پارگیه پرده گوش اومدن چوک وخون ازگوشه

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

گوشم چرک و عفونت نداره و دراثرضربه پاره شده،پارگیش زیاده😭😭😭هرروزگریه کارمه ،یه ماه گذشته ،دکترامیگن بایدصبرکنی ترمیم بشه،ولی نمیدونم تا کی،مثل  دیوونه ها شدم ،میشه یعنی یه روز برسه گوش من دوباره خوب بشه😭😭😭

عزيز دلم مهمترين عامل تو ترميم پرده گوش نرفتن حتي يه قطره آب تو گوشه بعد هم باد نزار بخوره يه پنبه كوچيك بزار وقتي خيابون ميري زير كولر نشين 

نگران هم نباش انشالله زود ترميم ميشه

يه خانمي اينجا به من گفتن تا يك سال هم جا داره

محتاج دعام🙏
ممنونم دوستای عزیزم،از سلامتیتون لذت ببرید و شادباشید ملانی جون ممنون از راهنماییت ولی  یک سال ...

عزيزم پرده گوش منم پاره شده متأسفانه چون عفونت ميكنه ترميمش سخت تره

شما چون عفونت نداره زودتر خوب ميشه 

ويتامين سي هم بخور 

ولي فقط مواظب باش آب نره توي گوشت

انشالله زود ترميم بشه

محتاج دعام🙏

چشم دوست خوبم ملانی جان،ایشالله مال شما هم زودتر ترمیم بشه، شما هم مواظب خودت باش،دکترم  گفت اگه بعد سه ماه ترمیم نشه بایدعمل کنی،ولی خیلی واسم مبهمه ایا با عمل خوب میشه واینکه چقد طول میکشه

چشم دوست خوبم ملانی جان،ایشالله مال شما هم زودتر ترمیم بشه، شما هم مواظب خودت باش،دکترم  گفت اگ ...

عزيزم مطمئنم اگه رعايت كني چون عفونت نداره تا سه ماه خوب ميشه

بعد هم اينجا خيلي هارو ديدم كه عمل كردن وراضي بودن ميگفتن عمل راحتيه وفقط تا يه مدت بايد سرمون رو جوري تو حموم ميشستيم كه آب تو گوشمون نره

نگران نباش بازم ميگم فقط آب رو مواظب باش از همه چيز مهم تره به خودت هم يكم برس انشالله زود خوب ميشي

محتاج دعام🙏