2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسم یه سوال پیش اومده 

یعنی اونایی که میگن زردچوبه ودارچین میزنن به غذا فقطططططط

یعنی شما از ادویه کاری یا ادویه سبز نمیزنین به غذا ما حتی به املت هم ادویه کاری میزنیم واسه مرغ وماهی هم ادویه مخصوص مرغ وماهی

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

من واسه الویه سینه مرغ و سیب زمینی هایی که پوست کندم ولی خورد نمی کنم که له نشه با اب کم وپیاز و هویج همه رو با هم میریزم تو زودپز .تو نیم ساعت پخته میشن .ابنجوری الویه سریع اماده میشه و خوشمزه

شروع رژیم  .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۵۸ .....وزن کنونی ۶۵.

من واسم یه سوال پیش اومده  یعنی اونایی که میگن زردچوبه ودارچین میزنن به غذا فقطططططط یعنی شما ...

منم همینارو میخونم فکر میکنم شاید من غیر طبیعیم😅

ادویه کاری همیشه تو غذاهام هست.

برای غذاهایی که از گوشت یا گوشت چرخکرده استفاده میکنم از روغن دنبه استفاده میکنم.دنبه میخرم و روی حرارت ملایم آب میکنم و نگهداریش میکنم توی یخچال.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
 من با اطن دستو عدسی درست میکنم بینظیر میشه...اول یه پیاز بزرگ و یه حبه سیر رو رنده ریز میکنیم ...

منم دقیقا مثل شما درست میکنم منتها نوش پوره سیب زمینی هم میریزم. و به جای نعنا برگ پیازچه خشک شده رو تو همون مرحله پیاز داغ با روغن تفت میدم

کلی خاطر خواه داره   

شما درب تابه رو میزارید ؟ له نمیشه ؟ من اول تابه داغ بعد روغن میریزم داغکه شد شعله متوسط رو به زیاد ...

نه عزیزم من در تابه رو میذارم سیب زمینی هام برشته و مغز پوک میشن‌.

اینقدر به لبخندِ عزیزم گیر دادید براتون لبخند جدید گذاشتم.راضی شدید؟😂