2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218642 بازدید | 1060 پست
خودت درست میکنی؟

نه از عطاری خریدم اسمش ادویه مراکشی قوطی های بزرگ سبز 

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم بنذاز چرخ گوشت بعد مثل شیره کش گوشت شیرشو در بیار البته دوبار چرخ بزن

شیره شو چطور دربیارم؟؟

توی دستمال تمیز فشارش بدم تفاله شو پرت کنم یا میشه تو شیشه دربسته تو آب جوش بپزه شیره شو جدا کنم؟ 

کدوم بهتره؟

ممنون از راهنماییت عزیزم.

آخه مگه میشه 40 دقیقه؟؟؟😞

منم از شش هفت ساعت شما تعجب میکنم 

من حتی رستوران مشهد که رفتم قورمه سبزی هم سفارش دادم دیدم مث خودم پختن ولی الان این عکسی که گذاشتن دیدم سیاهه وخوشرنگ 

من گوشت جدا میپزم لوبیا جدا بعد سبزی سرخ شده در حدی که آبش گرفته شده تغییر رنگ داده  با هم مخلوط چهل دیقه میپزم.  والسلام😃😃😃😃

منم از شش هفت ساعت شما تعجب میکنم  من حتی رستوران مشهد که رفتم قورمه سبزی هم سفارش دادم دیدم م ...

اصل قرمه سبزی این روش شماست 

یجا نوشته بود. بی خاصیتترین غذای ایرانی قرمه سبزیه از صبح میزارم جا بیوفته تا شب همه چیش از. بین میره

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
برای غذاهایی که از گوشت یا گوشت چرخکرده استفاده میکنم از روغن دنبه استفاده میکنم.دنبه میخرم و روی حر ...

خیلی بوش تو. اپارتمان پخش نمیشه؟؟؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
خیلی بوش تو. اپارتمان پخش نمیشه؟؟؟

من زیاد نمیخرم.هردفعه نیم کیلو تا یک کیلو.بعدش موقع استفاده تو غذا کمی روش دارچین بریز عطر فوق العاده ای میگیره

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

یه شیشه بیارین لایه لایه برگ نعناع و نبات پودرشده بریزید تاپربشه بعد خیلی خیلی کم آب اضافه کنید بزارید تویخچال یاجای خنک بعد یه ماه یه شربت نعنای عالی وخالص دارین که از صدتا عرق نعنا بهتره

قسمت نبود نازنین.......
ممنون دوستم میشه واسه غذای بچه به جای نمک استفاده کرد؟

فک نکنم عزیزم.....ازشمالیای گل بایدبپرسی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤