2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218654 بازدید | 1060 پست
عزیزم من هم زن ندارم هم زن غذاساز دارم که خوب کار نمیکنه؟ بادست میشه؟ طبقه چندم بزارم من فر گاز دار ...

وسط بذاري بهتره

با دست هم بزني بايد سرعت دستت زياد باشه با غذاساز هم فك كنم بشه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تابه م چدن.تو انواع تابه درجه ۱ امتحان کردم. خدا گواهه دقیقا عین مراحلی که میگی رو انجام دادم.نشده. ...

عزیزم سیب زمینی رو خوب بزار آبش خشک بشه بعد بریز نو روغن نباید حجم زیادی از سیب زمینی رو بریزی باید به اندازه تابه باشه و اینکه اصلا در تابه رو نذار من بعضی وقتا زیرشو کم میکنم ی کم که موند زیرشو زیاد میکنم و مرتب هم میزنم تا خوب سرخ بشم نمکم حتما اضافه کن

خدا جونم شکرت...
چ جاااااالب منطق ان کار چیه چجوری تاثیر میزاره

منطقش اینه که دیواره قالب کیک دماش بالاتر از سایر نقاطه و ب همین دلیل کیک گنبدی میشه ولی با بستن ی دستمال مرطوب، دمای همه نقاط قالب یکسان میشه و همه جا یکنواخت پف میکنه

نخود رو با آب تصفیه شده از شب قبل خیس کن که زیاد پف کنه..بعد سه بار چرخش کن..یه دونه سیب زمینی آب پز ...

سلام، منم تقریباً همینطوری درست میکنم هر کی خورده کلی تعریف کرده واقعا خوشمزه میشه با این تفاوت که بار اول نخود خیس خورده رو چرخ میکنم بار دوم نخودهای چرخ شده رو با پیاز و سیر و سیب‌زمینی آب پز چرخ میکنم، به جای گوجه توش یه قاشق رب میزنم و حتما حتما حتما پودر تخم گشنیز که عطر اصلی فلافل به خاطر همینه و صد البته سیر فراوون..... 

هل، کنجد و  جوش شیرینو استفاده نکردم حتما امتحان میکنم مرسی از تجربیاتت.. 

تعریف از خود نباشه از آشپزی منم خیلیا تعریف میکنن ولی خودم میدونم هنوز خیلی چیزها باید یاد بگیرم زیاد نمیتونم بیام اینجا چون گوشی رو از دست پسرم قایم میکنم الانم دارم دزدکی زیر دستمال پیام میدم ولی خوشحال میشم تجربیاتم رو در اختیار همگیتون قرار بدم..... 

برای اینکه ته دیگ برنجیم زودتر حاضر بشه کف پلو پز یک قاشق ماست و زعفرون میریزم.سیب زمینی خام تو کتلت استفاده میکنم و نازک میگیرم که ترد بشه.برای خوشمزه تر شدن غذا معمولا از مخلوط مساوی روغن و کره استفاده میکنم.قرمه سبزی رو تو کر تفت میدم و تو دیگ سنگی با حرارت خیلی کم میزارم برای فردا نهار (البته تا صبح باید همش بهش سر بزنید) و از آب قلم استفاده میکنم و گوشتم رو نمیپزم تو کره تفت میدم بعد به قرمه ام اضافه میکنم و میزارم با حرارت خورشت بپزه.همشه مایه پاستام رو میزارم با شیر بپزه.از سس سفید برای لازانیا استفاده کنید نه قرمز نهایتا به مایه گوشتتون یک یا دو قاشق رب بزنید و تفت بدید.برای اینکه زعفرون بهتر رنگ بده اندازه نوک قاشق چایی خور شکر برزید و بعد بسابید.راز ته چین خوشمزه توی میزان کره است(باید چرب باشه) و زعفرون(دست و دلتون نلرزه) و دارچین من موادمو که میریزم یک قاشق آب مرغ هم رو برنج میدم.جوجه کباب و اگر تو خونه موادشو درست کنید خوشمزه تره کره+آبلیمو+زعفرون+سیر+پیاز+فلفل دلمه+نمک+فلفل+زرچوبه رو با هم مخلوط کنید و بزارید چند ساعتی تو این مواد بخوابه من گاهی رزماری هم داشته باشم اضافه میکنم گوشت چنجه هم با این مواد خوب میشه و میتونید برای تنوع از سس باربکیو جای زعفرون استفاده کنید اگر میخواید گوشت کبابیتون نرم بشه چند ساعتی تو کیوی بخوابونیدش.این روش برای استیک هم جواب میده و گوشتش رو نرم میکنه.من به آش دوغم تخم مرغ اضافه نمیکنم ولی بالا سرش تا زمانی که به قل زدن بیوفته وایمیستم و هم میزنم ولی تا حالا نبریده.برای اینکه پوره سیب زمینیم خوشمزه تر بشه توش خامه میریزم.فعلا این اومد تو ذهنم اگه بازم بود میگم.

بدون پوست

مرغ شور نمیشه؟؟؟؟من تو سرآشپز پاپیون این دستورو دیدم اما اون مرغش با پوست بود پوستم که خورده نمیشه

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

من خودم قورمه سبزی هام خیلی خوشمزه میشن اطرافیانم همه از دستپختم تعریف میکنن ولی مثل شما زمان پختش اینقدر طول نمیکشه فوقش دوساعته آماده میشه خیلی هم خوشمزه میشه...من اصلا پیازا رو سرخ نمیکنم ..پیاز گوشت  ولوبیاچیتی که از قبل خیسوندم رو بایه لیوان آب  میزارم تو قابلمه درشو میبندم شعله گاز رو ملایم میکنم بعداز بیست دقیقه نمک  ادویه کاری وزرد چوبه وکمی دارچین بهش اضافه میکنم ودرشو میبندم میزارم ده دقیقه ای بگذره وادویه ها خوب به خورد گوشت برن بعد بهش آب اضافه  میکنم ودرشو میبندم از قبل دوتا لیمو امانی خیسانده بهش اضافه میکنم سبزی ها رو خوب سرخ میکنم راز خوشمزگی قرمه سبزی من به ادویه کاری زیاد وخوب سرخ شدن سبزیشه... وقتی گوشت پخت بهش سبزی رو اضافه میکنم ویه قاشق آبلیمو طبیعی بهش اضافه میکنم  وشعله گازرو کم میکنم تا خوب جابیفته...اگه روغنش زیاد بود چند تکه یخ میزارم داخل یه ملاقه استیل میگیرمش تو خورشت تمام روغنای  اضافیش جذب یخا  میشن اینجوریه دیگه غذام چرب نمیشه..

سلام، منم تقریباً همینطوری درست میکنم هر کی خورده کلی تعریف کرده واقعا خوشمزه میشه با این تفاوت که ب ...

عزیزمی گلم...تخم گشنیز تو همون ادویه مخصوص فلافل هستش عشقم...یه بار اینجوری درست کن طعمش بینظیر میشه عزیزم..

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕