سلام، منم تقریباً همینطوری درست میکنم هر کی خورده کلی تعریف کرده واقعا خوشمزه میشه با این تفاوت که بار اول نخود خیس خورده رو چرخ میکنم بار دوم نخودهای چرخ شده رو با پیاز و سیر و سیبزمینی آب پز چرخ میکنم، به جای گوجه توش یه قاشق رب میزنم و حتما حتما حتما پودر تخم گشنیز که عطر اصلی فلافل به خاطر همینه و صد البته سیر فراوون.....
هل، کنجد و جوش شیرینو استفاده نکردم حتما امتحان میکنم مرسی از تجربیاتت..
تعریف از خود نباشه از آشپزی منم خیلیا تعریف میکنن ولی خودم میدونم هنوز خیلی چیزها باید یاد بگیرم زیاد نمیتونم بیام اینجا چون گوشی رو از دست پسرم قایم میکنم الانم دارم دزدکی زیر دستمال پیام میدم ولی خوشحال میشم تجربیاتم رو در اختیار همگیتون قرار بدم.....