2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218647 بازدید | 1060 پست
آبش رو.می گیری یا نه همونطوری بعد نمک هم میزنی

نه آبش رو نمی گیرم. رنده درشت می کنم نمک هم من تا حالا نزدم البته. رنده معمولی منظورم هست نه از این رنده خلال کن ها. 

خدا بزرگتر است
عزیزم میشه بگی سس که استفاده میکنی شامل چه مواد و چه میزانی هست ؟ درجه اون توسترتون روی دکمه پخت تن ...

سس شامل پیاز رنده شده و سیر رنده شده ابلیمو  زعفران اگه ادویه ی جوجه کباب باشه عالیه 2 قاشق ماست هم برا یه مرغ من مرغ ها رو که به سیخ کشیدم روی جالی اون قرار میدم تو سینی نمیزارم و شعله ی بالا پایین رو با هم رو 250 درجه روشن میکنم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم سبزي هاي معطر شامل ترخون و نعنا و جعفري و... سليقه اي هست عطر هركدوم رو ميپسندي استفاده كن اما ...

جالب من حداقل 3تا تا 4 تا تخم مرغ میزنم  اگه با یکی یا دوتا راحت برگرده.و خورد نشه عالیه خیلی به صرفه

میشه دستور کیک تو فر بذارید.با مواد اولیه ساده .

من هر وقت درست میکنم هم خیلی سنگین میشه کیکش هم بوی زمختی تخم مرغ(با اینکه هل.گلاب.زعفرون.میزنم)

من موادش.دولیوان ارد.الیوان روغن.الیوان شکر.الیوان شیر.5تاتخم مرغ.حالا گردو .معطری جات.

خوش پخت خوش قیافه میشه.اما سنگینه بیشتر از بوش خوشم نمیاد. 

ایده جدید بدید. لطفاااااا🌺💓💓💓💓

جالب من حداقل 3تا تا 4 تا تخم مرغ میزنم    اگه با یکی یا دوتا راحت برگرده.و خورد نشه عالیه ...

بعله عالي ميشه

بهتره تو تابه دوطرفه درستش كنيد

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
منم همیشه با رب انار محلی ترش درست میکنم ی کوچولو شکر هم اضافه میکنم

🤗😋

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چقدر خوب شده .میشه بگید چیکار کردید

عزیزم نازک خوردش میکنم بعد وقتی روغن داغ شد سیب زمینی هارو میریزم توشو بعد زردچوبه و نمک میزنم..همش میزنم تا زردچوبه ونمک قاطی شه..آخراش هم مدام همش میزنم که یکدست سرخ شه

آره بجای آب.آبگوشتو اضافه میکنیم.خوشمزه تر میکنه خورشتو

اتفاقا گاهاً پیش میومد که آب خورشتم تموم میشد یا کم میشد مجبور میشدم اب بریزم.اینجوری اون آب گوشت اصلی حین پختن خورشت از دست نمیره.ایده ی خوبی بود.ممنون💓

عزیزم همین الان به نی نی یار بگو کاربریت رو برگردونه اسم کاربریت رو بگو منم رفته بودم باز اومدم همی ...

بهش گفتم اسم کاربریمو پرسید منم نفهمیدم منظدرش کدومه گفتم اسم اصلی زهرا رحیمی اسم مستعار مثلا فلان دیگه جوابمو نداد

توروخدا کمکم کن تاپیک بزنم نی نی یارو صدا کنم؟

من هر بند ندارم به نظرت چی جایگزین کنم بهتره.

حوله يا پارچه خيس

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه