نخود رو من تفت میدم بعد میزارم بپزه .
گوشت و دنبه هم با یه پیاز بزرگ میزارم بپزه وقتی گوشت پخت اون پیاز رو در میارم از توش نخودم ابکش میکنم میریزم توش .
رب رو سرخ میکنم میریزم توش . دنبه رو هم در میارم میکوبم اضافه میکنم .
دوتا گوجه هم میندازم . اخرای پختم سیب زمینی رو قشنگ میشورم با پوست میندازم . میزارم ابش جمع شه .
ابگوشت باید زیاد پخته شه جوری که استخوناش جدا شه از گوشت دست میزنی .
و اینکه از گوشت گوسفندی و استخون دار استفاده کنین حتما و حتما دنبه هم بریزین