2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218654 بازدید | 1060 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اغااااا  یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥 بارها گذاشتمم ک ...

من یه لیوان روغن پر میکنم یک پنجمش رو نگه میدارم واسه پیاز بقیه اش رو میریزم تو سبزی زیرشم کم کم میکنم شعله پخش کن هم میزارم . میزارم قشنگ 1ساعت 2ساعت سرخ شه . درشم بزار . 

بعدم واسه قرمه سبزی اب ر. به لوبیا و گوشتت اضافه کن بعد سبزیاز رو . 

@rezoo هستم . نی نی یار بخاطر حرف سیاسی ترکوندم 
نخود رو با آب تصفیه شده از شب قبل خیس کن که زیاد پف کنه..بعد سه بار چرخش کن..یه دونه سیب زمینی آب پز ...

دوست عزیز چند تا سوال دارم:

1- ادویه فلافل چی هست؟

2- این دستوری که نوشتید برای چه مقدار نخود هست؟

3- ادویه فلافل چی هست؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
آبگوشتو بگگید دیرشد

نخود رو من تفت میدم بعد میزارم بپزه . 

گوشت و دنبه هم با یه پیاز بزرگ میزارم بپزه وقتی گوشت پخت اون پیاز رو در میارم از توش نخودم ابکش میکنم میریزم توش . 

رب رو سرخ میکنم میریزم توش . دنبه رو هم در میارم میکوبم اضافه میکنم . 

دوتا گوجه هم میندازم . اخرای پختم سیب زمینی رو قشنگ میشورم با پوست میندازم . میزارم ابش جمع شه . 

ابگوشت باید زیاد پخته شه جوری که استخوناش جدا شه از گوشت دست میزنی . 

و اینکه از گوشت گوسفندی و استخون دار استفاده کنین حتما و حتما دنبه هم بریزین 

@rezoo هستم . نی نی یار بخاطر حرف سیاسی ترکوندم 
من یه لیوان روغن پر میکنم یک پنجمش رو نگه میدارم واسه پیاز بقیه اش رو میریزم تو سبزی زیرشم کم کم میک ...

ممنون عزیزم

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..
‎من اينجوري خورشت سبزي درست ميكنم معركه ميشه بوش ميپيچه آدم ديوونه ميشه همسرم و هركس خورده ميگن عااا ...

لیمو عمانی رو وقتی هسته هاش و دربیاری دیگه تلخی نداره در اصل تلخیش برای هسته اونه من خودم از وسط تصف نیکنم هسته در میارم فقط یه اب میکشمش بعد همین جور خشک میندازم تو قابلمه اصلا هم تلخ نیست قبلا مثل شما انجام میدادم بازم تلخ میشد چون هنوزم هسته داشت 

سلام برای ناهار یاشام میخوام یه آبگوشت که واقعا خوشمزه باشه درست کنم,که با نون سنگک خوشمزه بشه,بابرن ...

من همیشه وقتی عجله دارم از زودپز استفاده میکنم.اگه واسه شب بخوام از ظهر توی قابلمه سنگی استفاده میکنم. یه پیاز بزرگ که فقط یه برش میدم همراه دوتا گوجه که هر کدومو یه برش میزنم به همراه نخود خیس کرده،البته اکثرا لوبیا سفید هم همراهش میزارن به همراه گوشت که استخوان داشته باشه و دنبه  و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص زیره سبز میگذارم حسابی بپزه.وقتی پخت گوجه و پیاز و دنبه رو در میارم میکوبم و دوباره توی قابلمه میریزم رب سرخ میکنم با نمک اضافه میکنم به همراه سیب زمینی قاچ شده عاااالی میشه.البته میتونی دنبه رو با رب سرخ کنی و در آخر بریزی

خانوما صبحانه گرم واسه روزای تعطیل چی پیشنهاد میکنید ؟

عزیزم ما ترکیم و این کاچی مخصوص عالیه صبح ها تو ترکیه هم اکثرا برای صبحونشون درست میکنن من که خیلی دوس دارم اسمش هست کاچی میتونید به جای شیره انگور شکر بزنید توشم گردو خورد کنید موقع پخت عالی میشه

آرد 3 ق غ
کره یا روغن حیوانی نصف پیمانه
شیره انگور (دوشاب) 1 پیمانه
آب ولرم 1 پیمانه

طرز تهیه کاچی دوشاب (شیره ی انگور) ارومیه

طرز تهیه:

1- ابتدا کره یا روغن حیوانی رو در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود.

2- مقدار کره بسته به ذائقه میتونه بیشتر باشه.

3- بعد آرد رو اضافه کرده و مدام هم بزنید تا نسوزد و تا زمانیکه خامی آرد برود تفت دهید.

4- زمانیکه رنگ آرد کاملا تغییر کرد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کنار قرار دهید حدود 1 دقیقه.

5- برای اینکه داغ باشه موقع ریختن آب روغن روی دست و صورت نپاشه این کارو میکنیم.

6- سپس آبجوش رو که ولرم شده اضافه کنید و سریع هم بزنید تا حالت گوله گوله نشه.

7- مقدار آب رو بسته به ذائقه خودتان که غلیظ باشه یا رقیق ،میتونین کمی بیشتر بریزین یا کمتر.

8- سپس روی حرارت قرار دهید و دوشاب یا شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

9- تا زمانی که آماده بشه هم بزنید و بذارید کمی قل بخوره و جا بیافته.

10- بعد که روغن انداخت توی ظرف مورد نظر سرو کنید و روی کاچی رو با پسته،گردو خرد شده تزئین کنید.

من خيلي وقته قورمه سبزي هامو با سبزي خوزستان درست ميكنم خيلي خيلي عالي ميشه.طعم سبزيش بي نظيره. واس ...

دقیقا درسته فک نکنم جای هل و زعفرون و دارچین تو قرمه باشه

یا گلاب و آب پیاز و برنج.

البته مزاج ها فرق میکنه ولی من نمیتونم اینطوری بخورم.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون