2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218654 بازدید | 1060 پست

منم یه عالمه غذاها و کته های خوشمزه و جورواجور بلدم انشاالله حوصلم بکشه یروز تایپ کنم همه رو

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اغااااا 

یکی بمن بگه چیکار کنم قورمه سبزیم سیاه بشه و لعاب بندازه😥😥😥😥😥😥

بارها گذاشتمم که سبزیم بسوزه (آخه اینطور بم گفته بودن)

اما بازم نمیشه😪😪

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..
فعلا هیچی بعداز اون موضوع دوباره  مچش و گرفتم ولی باهاش شرط کردم این بارتکراربشه جدا میشم الان ...

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم...اما مردی که چندین باررخیانت کرده آدم بشو نیست...اگر میتونی واقعا واسه جدایی اقدام کن...خاک تو سررهمچین مردایی..خدا لعنتشون کنه

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕
بچها کسی بلده بهم یاده چطوری خودم لیمو عمانی درست کنم 

یه قابلمه آب بزار جوش که اومد لیمو هارو ده دقیقه بزار تو این آبه و بعد بچینشون تو سینی و بزار زیررآفتاب

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕

سلام برای ناهار یاشام میخوام یه آبگوشت که واقعا خوشمزه باشه درست کنم,که با نون سنگک خوشمزه بشه,بابرنج هم موردی نداره,چه کنم

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه
گلم يه قابلمه بزرگ آب بذار بجوشه بعد كه به نقطه جوش رسيد ليموهاي تازه و كوچيك رو همونجوري درسته بندا ...

من داخل نت خوندم بزاری یک روز داخل نمک و داخل سرکه بجوشنیم یکم دردسر داشت شما این روشو امتحان کردی خوب شده 

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم...اما مردی که چندین باررخیانت کرده آدم بشو نیست...اگر میتونی واقعا واسه ج ...

میدونم این بار دیگه کوتاه نمیام چون خسته شدم حس میگه داره خیانت میکنه منتظرم دستش برام روبشه چون حس خوبی ندارم گوشی چک میکنم دعا کن خدا دستش برام روکنه

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

شما امتحان کردی خوب شده من داخل نت خوندم خیلی دنگ فنگ داشت 

مادر شوهرم درست میکنه و خیلی خوب میشه

میدونم این بار دیگه کوتاه نمیام چون خسته شدم حس میگه داره خیانت میکنه منتظرم دستش برام روبشه چون حس ...

عزیز دلم ان شاء الله تو زندگیت معجزه بشه...امیدوارم از فاطمه ی زهرا که زندگیت از این رو به اون رو بشه...