2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218657 بازدید | 1060 پست
من وقتی پلو با کوبیده درست میکنم اب پیازو که برا کوبیده میگیرم موقع دم کردن برنج میدم رو برنج عالیه ...

من همون آب پیازو میزارم تو کاسه کنار دستم ک وقتی دارم کوبیده میزنم ب سیخ دست کنم تو همون و‌بکشم‌رو گوشتا تا نچسبه دستم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
عزیزم منم راهنمایی میکنید اشپزیم سرتاپا اشکال داره  ۱ خورشتام قیمه و ابگوشت یا رنگ ندارن یا رن ...

عزیزم موقع پخت عدس برای اینکه پوستش جدا نشه باید در قابلامه رو موقع پخت باز بذاری

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش رب انار میزنم البته هم رب انار خونگی وهم رب انار بازاری بهش میزنم هردوتاشو اضافه میکنم

منم همیشه با رب انار محلی ترش درست میکنم ی کوچولو شکر هم اضافه میکنم

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

برای سس قارچ من اول قارچا رو درسته میریزم توی ظرف درشو میزارم و میزارم آروم آروم بپزه ، اینجوری قارچ آب میندازه ، بعد که آب انداخت ، قارچا رو در میارم و حلقه حلقه خورد می‌کنم ، بعد دوباره میریزمش توی ظرف و کره و فلفل سیاه و نمک اضافه می‌کنم و آخر سر هم کمی  آرد توی آب سرد حل می‌کنم و میریزم و آخر سر کمی خامه اضافه می‌کنم ، این سس روی استیک و پاستا معرکست 

بعله عزيزم يه هدبند سر رو خيس ميكنم ميپيچم دور قالب ميذارم فر... نميذاره كيك گنبدي بشه

چطوری دور قالب میزاری میشه دقیق بگید اخه من حسابی دنبال حل این قضیه بودم.

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون
خواهش میکنم دستور کیکتو بگو امروز باید درست کنم عجله دارم

مواد لازم برای کیک چای ی کیک بینهایت خوشمزه ک قول میدم درست کنید سه سوته تموم میشه
بافتی بینهایت نررررم و سبک
مواد لازم  آرد سفید( آرد مخصوص کیک پزی) یک و نیم پیمانه پودر کاکائوو سه ق غ  تخم مرغ چهار عدد چای ولرم یک پیمانه__ شکر یک لیوان سر پر__بکینگ پودر یک ق م__ وانیل نوک ق چ___ روغن مایع نصف پیمانه___ پیمانه من لیوان دسته دار فرانسوی هست  سایز قالب بیست و پنج در بیست و پنج یا قالب گرد بیست و پنج سانتی
 بیست دقیقه از قبل فر را روشن کنید با دمای صد و هشتاد
طبق معمول آرد بکینگ و پودر کاکائو رو سه بار الک کنید وکنار بگذارید_ ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را دو دقیقه با دور تند بزنید. سپس شکر را اضافه کرده و چهار دقیقه با دور تند بزنید__ بعد چای ولرم را ریخته و دو دقیقه با دور تند بزنید و سپس روغن را ریخته و ده ثانیه با دور تند بزنید و در اخر مواد خشک یعنی ارد و پودر کاکاو و بکینگ را طی سه مرحله هر محله هفت ثانیه با دور کند هم بزنید. هم زن را خاموش کرده و با لیسک همه مواد را آرام و دورانی یک دقیقه هم بزنید . کف قالب را با ارده یا روغن جدا کننده ک دستورش پست های پایینتر گذاشتم چرب کنید و مواد را در مرکز قالب ریخته با لیسک صاف کنید و طبقه وسط فر دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه بزارید بپزه و بعد از پخت کیک رو با سس گاناش میل کنید.
طرز تهیه گاناش___ شکلات تخته ای تلخ یا شیرین صد گرم _ خامه صبحانه یک پاکت دویست گرمی ابتدا شکلات را بن ماری کرده و بعد خامه را اضافه کرده اگه دیدید سفت شده یکم شیر بهش اضافه کنید حسابی هم بزنید تا صاف و یکدست شه . مزش رو تست کنید اگه شیرینیش کم بود میتونید یکم عسل یا پودر قند بهش اضافه کنید.
بزارید کیک یکم از داغی بیوفته بعد گاناش داغ رو روی کیک بریزید نوش جان
من از شکلات تخته ای فرمند و از خامه پگاه استفاده کردم. کیک رو هم توی تابه هم توی قابلمه میتونید درست کنید
#کیک_چای
@popakfood

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
ببخشیدشیره نبات چیه

ما مشهد که رفته بودیم برای اولین بار دیدم که خیلی از مغازه هاش شیره نبات داشتن

اما اصلا تو شهر خودمون ندیده بودم 

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
مواد لازم برای کیک چای ی کیک بینهایت خوشمزه ک قول میدم درست کنید سه سوته تموم میشه بافتی بینهایت نرر ...

عزیزم این دستور کیک عالیه خودم همیشه درست میکنم برین کانال پوپک تمام دستوراش عااااالین من خیلیاشو امتحان کردم قلیه ماهیش که بینظیره انواع کیکم داره

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸