2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218657 بازدید | 1060 پست

شما برای غذا پختنتون برنامه ریزی دارید؟ یعنی برای هفته اینکه فردا نهار میخواهید چی درست کنید از قبل برنامه ریزی میکنید؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که گاهی کچل میشم از بس فکر میکنم غذا چی درست کنم....

نمیشه دقیق برنامه چید چون شاید روزی چند تا از مواد غذاییمون تموم شده باشه

بهترین حالتش اینه که یه کاغذ دم دستت باشه

هررررغذایی که به ذهنت میرسه بنویسی روش و هرروز یه نگاه بهش بکنی یکیشونو انتخاب کنی

اینم خیلی راحت  بعد آستر کشی کیک خامه رو تو کیسه ای که سری بامیه گذاشتین بریزین و دایره دایره ...

استر كشي يعني چي؟بايد از مغازه چي بخريم ؟يكم بيشتر توضيح ميدين😍

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
سلام من همون دوسته هستم اونروزدوستم به جای من تایپ کردمرسی که یادتون بود

عزیزم😢😢😢خیلی ناراحت شدم...به کجا رسیدی گلم؟

قوم شوهر مثل درخت کنار توالت می مونن..نه میتونی زیرسایشون بشینی نه از میوش بخوری😕
عزیزم😢😢😢خیلی ناراحت شدم...به کجا رسیدی گلم؟

فعلا هیچی بعداز اون موضوع دوباره  مچش و گرفتم ولی باهاش شرط کردم این بارتکراربشه جدا میشم الان دوباره بهش شک کردم دعا کن اگرداره بهم خیانت میکنه دستش برام روبشه دیگه واقعابریدم افسردگی گرفتم

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

اينم كيك من دوستان من هيچ تغييري تو دستور /كيك ساده خانگي/ نميدم فقط يه راز طلايي كه داره اين ...

من قالب كيكم يه چيزي مثل كمربند دورش داره ازين قالبا بگيريد راحت تريد

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
وقتي ميخواييد ته ديگ سيب زميني درست كنيد يه طرفش رو سرخ كنيد و طرف ديگه اش رو بذاريد كف قابلمه تا يه ...

برای ته دیگ من کلا سیب زمینی رو رنده می کنم پخش می کنم کف دیگ اون وقت یه ته دیگ قالبی سیب زمینی بزرگ در میاد. با خوردنش آدم به معراج می ره😋😋😋

خدا بزرگتر است