2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218665 بازدید | 1060 پست
برای اینکه رنگ ربتون خوب بشه بایدرب وتف بدید زردچوبه هم فراموش نشه حبوباتی که زودمیپزن زمان پختشون ب ...

عزیزم دقیقا امتحان کردم وقتی یه بند انگشت اب میریرم به برنجم خشک میشه مجبورم اب بدم وقتی دوبند اب میریرم شفته میشه منظورتون اینه کامل با شعله بالا جوش بخوره بعد ابش جمع شد زیرشو کم کنم روغنم همون اول میریزم درشم فقط اخر سر میزارم نمیدونم درسته یانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای از بین بردن بوی ضخم ماهی و چرخ کرده از سرکه سفید استفاده کنن عالیه.موقع سرخ کردن چن قاشق غذا خوری بهش اضافه کنید

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.

دوستان من مشکل دارم توی پخت کوکو

کوکو سبزیم با اینکه ارد میزنم بازم وا میره و توی کتلت سری سومی که سرخ میکنم روغنم میسوزه..چیکار باید بکنم؟

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
پنیرک یا گل بنفشه رو از عطاری بگیرید با شکر اسیباب کنید این اصلشه حالا شیره نبات رو بریزین اول تو ل ...

اووه

عالی بود واقعا مرسییی❤

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه
ممنون گلم همیشه اب خورشتام انقد زیاد میشن مجبورم ساعت ها بجوشونم برنجم از روی برنج انگشتمو میزارم تا ...

عزیزم وقتی ابش کامل جمع شدزیرش کم کن بعد برای خورشت همیشه ازیک پارچ استفاده کن ظرفی که استفاده میکنی برای خورشت متناسب باشه برای مرغ زعفرون بزنیدنداشتیدهم چوب دارچین استفاده کنیدیاازادویه مرغ عطاری داره یه پیازدرسته بندازیدتومرغ موقعی که جوش کامل زدپیازبندازیددور

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

من سوپ جو رو اینجوری درست مینم خیلی خوب میشه یه پیاز بزرگ رو ریز میکنم یه رون مرغ و یه هویج رنده شده ...

همه رو باهم میزاری بپزه؟؟میشه کاملتر و مرحله ب مرحله توضیح بدی

و اندازه هارم بگی واسه سه نفر 

دوستان من مشکل دارم توی پخت کوکو کوکو سبزیم با اینکه ارد میزنم بازم وا میره و توی کتلت سری سومی که ...

تخم مرغ کوکوت کمه

روغن کباب شامیتم یا خیای کمه که میسوزه همش...یا شعله ت زیاده

عزیزم دقیقا امتحان کردم وقتی یه بند انگشت اب میریرم به برنجم خشک میشه مجبورم اب بدم وقتی دوبند اب می ...

دوبندکافی تازمانی که آب برنجتون جمع نشده حرارت وکم نکنیدروغن همون اول بریزید

دنیا هم هیچ، و کار دنیا هیچ

عزیزم دستور کتلت میدی  با دستور کیکتت پف کرده و خمیر نشده تون*_*

گلم من كتلت سيب زميني رو اينجوري درست ميكنم... سه تا سيب زميني رو ميذارم آبپز شه بعد كه كامل پخت بهش يه دونه پياز رنده شده (كه آبشو كامل گرفتم) و يه دونه تخم مرغ ميزنم و قاطيشون ميكنم بعد ادويه هامو كه معمولا زردچوبه و فلفل و نمك و ترخون خشك هستش ميزنم... بعد توي دستم بهش فرم ميدم و تو پودرسوخاري زيااااد ميغلتونم (اين راز خوشمزگي كتلت هامه😆) و بعد با شعله كم  سرخش ميكنم و تماممم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
بعله گلم آبكش كردي برنجتو ترجيحا اصلا آب نريز  اگه هم ريختي كاملا ولرم باشه عزيزم قابلمه اتم ...

تا اینچا اومدم جلو هنوز دستور کیکتونو ندیدم. لطف کنید بزارید دیگه

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن