2777
2789
عنوان

🌹فوت و فن هاي آشپزي من🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 218607 بازدید | 1060 پست
عزیزم اینم امتحان کن.بال مرغ و بگیر سرشو بزن قسمت بالاشو یه برش عرضی توش بزن.بهش نمک.فلفل.زردچوبه.پو ...

بنظر ک خوشمزه میاد..حتما امتحان میکنم😘

خوشبختی، به معنای نداشتن مشکل نیست؛ داشتن توانایی مقابله با مشکله
ممنون گلم همیشه اب خورشتام انقد زیاد میشن مجبورم ساعت ها بجوشونم برنجم از روی برنج انگشتمو میزارم تا ...

هر برنجي مقدار آب متفاوتي ميخواد

عرفش اينه كه به ازاي هر يك پيمانه برنج، يك و نيم پيمانه آب بريزي، اينو امتحان كن اگه خشك و سفت شد يعني يكم بيشتر آب ميخواد و اگه شفته شد كمتر آب ميخواد

من هر وقت برنج جديد ميخرم يكي دو بار خراب ميشه تا مقدار آب برنج دستم بياد

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من ماکروفر ندارم...بعد دوست دارم برای مهمونی غذاهام داغ باشه...مثلا مرغ و تیکه میکنم تو موادمیخو ...

اگه فر داري ميتوني غذاهاتوي فر گرم نگه داري

يا سرخ كني اما كامل نه! يه كوچولو هم قبل از سرو بزاري كه ادامه سرخ كردنش انجام بشه، اينجوري خيلي زمان كمتري ازت ميگيره

من مثلن كتلت ميخوام درست كنم يه طرفشو كامل سرخ ميكنم، طرف ديگه اش هم نصفه سرخ ميكنم و خاموش ميكنم، هر وقت همسري اومد زيرشو روشن ميكنم هم داغ ميشه هم كامل سرخ ميشه هم زمان خيلي كمي ميگيره، مثلن شما اينكارو با مرغي كه گفتي ميتوني انجام بدي

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
خواستید بادمجون سرخ کنید بعد از اینکه پوستشو کندید روش یکم‌ماست بمالید تو روغن کم سرخ کنید روغنتون ا ...

ماست روش نمیسوزه و اینکه فکر کنم کل گاز کثیف بشه چون اینطوری احتمالا روغن بپاشه همه جا

خدا جونم شکرت...
ماست روش نمیسوزه و اینکه فکر کنم کل گاز کثیف بشه چون اینطوری احتمالا روغن بپاشه همه جا

منم همین فکر و میکردم اما اصلااا روغن نمیپرید.یه دونه رو امتحانی سرخ کن میبینی رنگشم خیلی یه دست تر طلایی میشه.مزشم اصلا تغییر نمیکرد.