2777
2789
نمیدونم اما من و دوستام تو این ماه از چند تا بانک راحت وام گرفتیم

آشنا باشه چرا ک نه ولی درمورد اینم بگید که وام ها چند درصده؟ بعد اگه خودت بخوای سپرده بذاری چند درصد حساب میشه؟

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وام 18 درصد. سپرده هارو 20 به بالا میدن

۲۰ درصد برا قبلا بود الان سود سپرده ۱۵ درصد شده

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
نه الان دارن 20 به بالا میدن. اینده 23 میده. خدایی شما که ادعا دارین میدونین چرا حداقل تحقیق نمیکنید

به غیر از اینده و شهر هیچ بانکی بالای ۲۰ نیست شهر هم بورس نه خود بانک ۲۰.۵ درصد 

آینده ۲۱ درصد

لوتوس پارسیان  هم بورسه ۱۸و نیم درصد

بله حرامه. الان مردم دلشون خوشه سکه و ارز میخرن سود بکنن در صورتی که حرامه و مال حرام میبرن خونه.

اگه اینجوری باشه سود بانکم ربا محسوب میشه حرامه مخصوصا الان که وام میدن پول مردمو به دیگران با سودای بالا میشه نزول

نه الان دارن 20 به بالا میدن. اینده 23 میده. خدایی شما که ادعا دارین میدونین چرا حداقل تحقیق نمیکنید

عزیزم این صد بار منم مثل شما تو این مملکت دارم زندگی میکنم قطعا اگه ی جایی به نفعم بود سپرده ام رو اونجا میذاشتم 

بذار بانک سود بگیر هرموقع ام خواستی پولتم برمیداری با این اوضاع اقتصادی نابه سامان فعلا نمیشه کاری ک ...

دقیقا منم پنجاه میلیون تو بانک دارم 

پولی ک روی طلا میاد خیلی ناچیز در مقابل سود ماهانه بانک 

بعدشم هر کار کنی اصل پولت هست 

با این پول کم کم ماهی پونصد سوده ک به نسبت پولی ک میذاری تو بانک تا پروژه و کاری برا ی نقر دیگه راه بیوفته عالیه 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎