2777
2789

بچم یه چیزی پرت کرد بچه جاریم تو حال بود نخورد بهش با فاصله زیادی هم افتاد 

اونم دعوا شد که تو غلط کردی بیتربیت بیشعور بخدا میزنم تو گوشت.منم چیزی نگفتم

این ماجرا دوهفته رد شد بعدش پدرشوهرم به جاریم تذکر داده  ک به بچه جاریت چیزی نگو ک نمیاد خونمون.

اونم اومده به من گفته تو غلط کردی من بگم بشین ناراحت بشی‌ در صورتی ک یه بشین نبوده فقط

منم گفتم درجریان نبودم و نفهمیدم پدرشوهر ه اینجوری گفته و نیومدنم هم بخاطر شوهرمه ن کس دیگه ای. چون جریانات دیگه ای باشوهرم داریم.

الان این حرفش ک گفت توغلط کردی خیلی اذیتم میکنه با پدرشوهرم رو به روش کنم و بگم جریان چیه یا کش ندم؟

چن بار دیگه هم تاپیک زدم این موضوع رو واقعا هر کار بگین و انجام میدم تصمیم درست چیه

من باشم میگم.دربرابر فحاشی ی بی سروپا سکوت بی معنیه

قصدش عصبی کردن من و راه انداختن دعوا بود که بعدش بگه تقصیر این بوده...چن بار دیگه با جاری دیگم بازی روانی راه انداخت و عصبی میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی یکم به جاریت آرامبخش بدین

اگه واقعا اینطوری باشه ماجرا ، خیلی بی اعصاب و بی ادبه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
قصدش عصبی کردن من و راه انداختن دعوا بود که بعدش بگه تقصیر این بوده...چن بار دیگه با جاری دیگم بازی ...

عصبی نشو.فن های سیاست رو یادبگیر

اما ساکت هم نشین.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
خوب تو بگو چیکار کنم؟

والا من باشم ن میرم خونش وقتیم بخواد بیاد میگم نیستیم خونه

سعی میکنم کلا نبینمش...

با بچت اونجوری حرف زد یچیزی بهش میگفتی ک خفه شه

اومد بهت گف غلط کردی و فلان دوتام خودت میگفتی مینداختیش بیرون...