2777
2789
ممنون از توضیحتون ولی بانک ها الان سود خوبی نمیدن با۵۰ میلیون شاید ماهی ۲۰۰ تومن 

نه بابا ۲۰ درصد بعضی بانکها میدن

اما کلا تورم ایران خیلیه یه منبعی زده بود ۱۱۷ درصد تورم به نسبت پارسال اما بانک نهایت ۲۰یا ۲۱ بده خوب بازم به ضرر سپرده گذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغ میگن. چون میخوان مردم رو بندازن تو استرس 

ما خودمون که گذاشتیم اونقدری ام نیست که باهاش کار راه انداخت،تاحالا که مشکلی پیش نیومده

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.

تو ایران رفتار مصرف کننده فرق داره با همه جای دنیا برای همین اینجا همه چی برعکسه

همه جای دنیا چیزی گرون میشه مردم نمیخرن اما ایران میرن بیشتر میخرن مردم یه جورایی حق دارن از اینده میترسن 

تو رو خدا توصیه دلالی نکنید. مگه شما دلالین؟خجالت اوره. برید تو بورس یا سپرده بلند مدت کنین . حالم ب ...

عزیزم وضعیت کشور رو نمیبینی

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
با چه منبعی میگید؟چرا دروغ میگین؟واقعا چی بهتون میرسه انقد شایعه درست میکنید؟اکه بده چرا دایم دارن و ...

چه وامی واقعا در عجبم شما ایران زندگی میکنید ...

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
چه وامی واقعا در عجبم شما ایران زندگی میکنید ...

بله. شما یه سر برو شعب بانک ها ببین روزی چقدر دارن وام میدن. حتی بدون کارکرد و خیلی راحت. بانکی که وضعش بد باشه وام نمیده یا راحت نمیده

بله. شما یه سر برو شعب بانک ها ببین روزی چقدر دارن وام میدن. حتی بدون کارکرد و خیلی راحت. بانکی که و ...

عزیزم ما مثل خیلی های دیگه رفتیم دنبال وام ولی با این اوضاع ک همه ناامید شدن منتظر تغییر هستن نمیدونم چطوری فکر میکنید