2777
2789
عنوان

تو این موقعیت چیکار میکنین🔴🔴🔴🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان چیکارش کنم ؟

این جاری هوچی گر و خونه خراب کنه

درحضور اعضای خانواده،بگو حرفاشو.چشم تو چشم،صدای آروم،حتی شده بالبخند

بعد هم کلا ندید بگیرش.کلا انگار نیس

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
خوب این حرفاش بی جواب بمونه؟یبار دلم خنک شه حداقل

اگه اهل جواب دادن بودید همون موقع که به بچتون گفته بود باید یجوری جواب میدادید گه دیگه جرات نکنه حرفی بهتون بزنه 

حالا که چیزی نگفتید دوباره بخث رو باز نکنید یه چیز دیگه میگه و نمیتونید جوابش رو بدید بدتر میشه

این جاری هوچی گر و خونه خراب کنهدرحضور اعضای خانواده،بگو حرفاشو.چشم تو چشم،صدای آروم،حتی شده بالبخند ...

به پدرشوهرم بگم عروستون این حرفا رو زده و من زیر بار حرف زور نمیرم؟چجوری سر بحث و باز کنم

در حضور خودش بگم؟بگم این اومده به من گفته غلط کردی؟

اگ فک میکنی گفتنش تاثیر میذاره و خودت راحت میشی آره

کلا سعی کن یا باهاش ارتباط نداشته باشی یا اگ داری حرفاشو جواب بدی اگ تو دلت میمونه و بعد میخوای خودخوری کنی 

ب نظر من سکوتت تو همون مرحله اول باعث شده که اون دوباره بیاد فوش بده

سکوتت بی معنیه کاملا

همونجا باید میگفتی حرف دهنتو بفهم

از طرفی هم معلومه ک پیش پدر شوهرت ارزش و احترام داری

جلوی اونا خودتو خراب نکن بزار همین جاریت خراب بشه ولی سکوت هم نکن

با پدرشوهرت درمیون بزار بگو مگ چی گفتین بهش که به من پیام داده تو غلط میکنی

خآنه مادرشوهرم میبینمش

وقتایی ک اون هست نرو

یا حد اقل خیلی کمترش کن

به بچتم یاد بده پیش اونا بازی نکنه همین بشینه یه گوشی 

گوشی تب لتی چیزی بده

کسی به بچه من توهین کنه من پارش میکنم

اون گفته غلط کردی تو هم وایستادی نگاهش کردی . همونجا جوابشو میدادی که حد خودشو بدونه و دیگه نخواد بلبل زبونی کنه و تو هم تو دلت نمونه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

جاریم همچین گوهی بخوره میرینم به هیکلش سر تا پاش بهم بگه غلط کردی؟ هفت نسلش و میارم جلو چشاش 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا