2777
2789

عزیزم پنجاه تا گوسفند بخر بده چوپون بچروننه با این اوضاع لبنیات کارو بارت میگیره  

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپرده بلند مدت چجوریه یکم توضیح پیلیز

میذارید تو بانک سود میدن. یه سری از بانک ها هم روزشمار سود میدن. باید بپرسین. بانک بذارید حتما موسسه نذارید. من اگه پول داشتم باهاش یه کاری راه مینداختم که کسی هم بره سرکار مثل کارواش یا اشپزخونه . چیزی که سود داشته باشه 

بنظرم طلا و سکه نخر اصلا چون نشون نمیده و یدفعه میبینی اومد پایین .استرس نگهداریشم‌داری. بانک

بزار

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
میذارید تو بانک سود میدن. یه سری از بانک ها هم روزشمار سود میدن. باید بپرسین. بانک بذارید حتما موسسه ...

ممنون از توضیحتون ولی بانک ها الان سود خوبی نمیدن با۵۰ میلیون شاید ماهی ۲۰۰ تومن 

بذار بانک سود بگیر هرموقع ام خواستی پولتم برمیداری با این اوضاع اقتصادی نابه سامان فعلا نمیشه کاری ک ...

اوضاع بانکها افتضاحه مولتو بانک نذار از من گفتن بود

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
اوضاع بانکها افتضاحه مولتو بانک نذار از من گفتن بود

با چه منبعی میگید؟چرا دروغ میگین؟واقعا چی بهتون میرسه انقد شایعه درست میکنید؟اکه بده چرا دایم دارن وام میدن؟من با رییس یکی از شعب اصلی بانک ملی اشنام اصلا اینجوری نیست .