2777
2789

تنبلی تخمدان دارم 

Fshم ۲۶ دکتر گفت خیلی بالاست

قرص لتراکسو امپول اچ ام جی زدم 

البته ازمایشه هورمونیم که fshم ۲۶ بود قبل از مصرفه قرصا بود 

این ماه باید ازمایشمو باز تکرار کنم

همین الان از مطب دکتر اومدم 

فقط یه فولیکول داشتم سمته راستم ۱۶ بود

یه امپول ازادسازی بهم زد 

به نظرتون میشه؟اندازش خوبه؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
منم فولیکولم ۱۶بود. ایشالا که میشه

باردار شدید شما؟

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

Fsh باید چقدر باشه؟؟برای من ۴ هستش دکترم فقط کلومیفن داده ماه دومه دارم مصرف میکنم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

سلام دوست عزیز!

فولیکول عالی از ۱۸ تا ۲۴ قابل بارور هست با توجه ب اینکه روز ۱۵ این فولیکولو داشتی دیگ فکر نکنم قابل رشد کردن باشه ی دوره احتمالن بهتون کلومیفن یا لتروزول هم بده 

Fsh باید چقدر باشه؟؟برای من ۴ هستش دکترم فقط کلومیفن داده ماه دومه دارم مصرف میکنم

چهار خوبه

فک کنم باید زیر هفت باشه

واسه من خیلی بالاست

سلام دوست عزیز! فولیکول غالی از ۱۸ تا ۲۴ قابل بارور هست با توجه ب اینکه روز ۱۵ این فولیکولو داشتی د ...

سلام عزیزدلم 

پس چرا واسم امپول ازادسازی زد؟

اره بچم چهارماهشه

عزیزم زنده باشه

روز چند قاعدگیت بوده

چهار خوبه فک کنم باید زیر هفت باشه واسه من خیلی بالاست

روز تخمک گذاریت میدونی کیه؟؟یه چندبار اقدام کن تو روزش انشاالله که حامله میشی همین ماه

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

ب منم گفته احتمالن تنبلی داری اما فردایه روز پاک شدنم سونو دادم گفت فولیکول ۲۴ داری غالب هست  اما درده من فقط اینه ک کلا پریود نمیشم و گفتن کیست ۲۸ میل متفورمین و دوفاسفون مصرف میکنم قصد بارداری دارم امیدوارم حل بشه این مسئله😭😭😭

روز تخمک گذاریت میدونی کیه؟؟یه چندبار اقدام کن تو روزش انشاالله که حامله میشی همین ماه

نمیدونم والا همین الان سونو گفت یه فولیکول ۱۶ داری امپول داد زدم گفت اقدام کن یه شب درمیون 

ولی از اندازش خیلی راضی نبود

سلام عزیزدلم  پس چرا واسم امپول ازادسازی زد؟

نمیدونم شاید بخاطر اینکه امید داره با امپول تخمکتون باز افزایش پیدا کنه غالب بشه بخاطر همون گفته اقدام کن ببین قابل بارور هست یا ن

ب منم گفته احتمالن تنبلی داری اما فردایه روز پاک شدنم سونو دادم گفت فولیکول ۲۴ داری غالب هست  ا ...

کیست که چیزی نیست گلم با یه دوره مصرف قرص از بین میره 

پریودیتم با قرص منظم میشه

منم کیست داشتم و پریودم نا منظم بود که متوجه شدم تنبلی دارم با قرص کیستم خوب شد

قرص خوردم و. امپول زدم تا امروز که فولیم ۱۶بود

نمیدونم شاید بخاطر اینکه امید داره با امپول تخمکتون باز افزایش پیدا کنه غالب بشه بخاطر همون گفته اقد ...

اها مرسی گلم