2777
2789
عنوان

باقى ماندن بقايا پس از سقط

3739 بازدید | 17 پست

بچه ها كمك من امروز رفتم سنو دكتر گفت يه لخته ٢٠در ٢٠ در رحمم مونده و بايد كورتاژ منم حتما و دارويي نداره ، كسى مثل من بوده با دارو سقط كنه من شهر غريبم كسى رو ندارم كورتاژ منم پيشم بمونه 😞😞😞

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

سلام عزیزم منم سقط کردم ولی انقدر زعفران و تخم هویج خوردم بعد از اینکه سقط شد همه امد بیرون کورتاژ نکردن گفتن چیزی نمونده ولی بمونه خطرناک هستش باعث چسبندگی رحم میشه و عفونت شدید 

کورتاژ برای رحم خوب نیست نازکش میکنه

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا

عزیزم، با یه پزشک دیگه مشورت کن اگه راه دیگه نداره برو کورتاژ. اصلا همراه نمیخواد، منم اولش ترسیدم و بعدش اورژانسی کورتاژ شدم، وقتی رفتم دیدم چقدر ساده بوده و نیازی به همراه نداشته. بعدش هم راحت رفتم خونه و اذیت نشدم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، با یه پزشک دیگه مشورت کن اگه راه دیگه نداره برو کورتاژ. اصلا همراه نمیخواد، منم اولش ترسیدم و ...

من يه بار قبلا كورتاژ شدم واسه همين چون خيلى حالم بد ميشه گفتم بعدش مثل مرده ها ميشم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
سلام عزیزم منم سقط کردم ولی انقدر زعفران و تخم هویج خوردم بعد از اینکه سقط شد همه امد بیرون کورتاژ ن ...

من موندم چرا دكتر بهم قرصى چيزى نميده بيفته فورا گفت كورتاژ 

من يه بار قبلا كورتاژ شدم واسه همين چون خيلى حالم بد ميشه گفتم بعدش مثل مرده ها ميشم 

سعی کن شربت زعفرون و گل گاوزبان بخوری، دم کرده اویشن و ....... شاید اومد، پیاده روی هم مرتب هر روز برو در حد یه ساعت. شاید دفعه قبل جای خوبی نرفتی. اخه بعد از کورتاژ اثر بیهوشی بره واقعا مشکلی نیست که بخوای بترسی. امیدوارم اذیت نشی اما بازم با یه پزشک دیگه حرف بزن

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
بقای ۲ سانتی نیاز به کورتاژ نداره با دارو رفع میشه زعفران زیاد بخور . ضمنا اگه دکترت نظرش رو کورتاژه ...

20در ٢٠ عزيزم 

سعی کن شربت زعفرون و گل گاوزبان بخوری، دم کرده اویشن و ....... شاید اومد، پیاده روی هم مرتب هر روز ب ...

ممنونم عزيزم چشم 

بیست در بیست میلیمتر همون دو سانته

ميشه عكس سنومو بفرستم ببينى ؟

بیست در بیست میلیمتر همون دو سانته

يعنى دفع ميشه 

خب نوشته بقایای ۲۰ در بیست که همون دو سانت مطرح کننده بقایای حاملگی یا لخته خون . 

اول ) سونویی که متخصص زنان مینویسه زیاد اعتبار نداره. نمیگم اشتباهه ولی بهتره پیش یه متخصص رادیولوژی و سونوگرافی سونو بدی 

دوم ) این اندازه نیاز به کورتاژ نداره و با دارو دفع میشه . بهتره برا بار دوم کورتاژ نکنی چون عوارض داره .